Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kamarimusiikkisarjassa Elämän ja kuoleman lauluja

Oulu Sinfonia

Kamarimusiikkisarjassa Elämän ja kuoleman lauluja

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 16:52
Julkaisija: Oulu Sinfonia

Oulu Sinfonian kamarimuusikot esittävät ke 4.5. klo 18 Madetojan salin lavalla ja ravintola Preludissa lämminhenkisen kamarikonsertin nimeltään Elämän ja kuoleman lauluja. Nimensä konsertti on saanut Sanna Ahvenjärven säveltämästä ja Jenni Kinnusen sanoittamasta laulusarjasta, jonka säveltämiseen Ahvenjärvi sai Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahaston avustuksen. Konsertissa kuullaan teoksen kantaesitys. Monipuolisen konsertin kokoonpanot vaihtelevat kahden lyömäsoittajan duosta kahdeksan hengen ryhmään ja mukana on perinteisten orkesterisoitinten lisäksi myös mm. piano, celesta, marimba, vibrafoni ja mezzosopraano. Elämän ja kuoleman lauluja on Oulu Sinfonian kamarimusiikkisarjan viimeinen konsertti tälle keväälle. Kamarimusiikkisarjaa tukee Orkesterin PULSSI ry. Konserttiin on vapaa pääsy. 

Kuvassa Oulu Sinfonian kamarimusiikkitoimikunta: Emiliano Travasino, Jukka-Pekka Peltoniemi ja Gustavo Subida (kuvaaja: Maiju Pohjanheimo)

Liitetiedostot

Oulu Sinfonia on Pohjois-Suomen ainoa ja EU-alueen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Orkesterissa soittaa 61 ammattimuusikkoa ja ylikapellimestarina on vuodesta 2013 alkaen toiminut useissa kapellimestarikilpailuissa palkittu Johannes Gustavsson, jonka sopimus jatkuu aina kesään 2018 saakka. Gustavsson pitää erityisen tärkeänä tuoda esiin pohjoismaista musiikkia, minkä lisäksi Oulu Sinfonian ohjelmistossa on säännöllisesti tarjolla myös laaja kattaus eri aikakausien orkesterimusiikkia, lastenkonsertteja, oopperaa ja viihdettä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs