Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kaalimato.com perusti oman median – Nami.fi kokoaa ihmissuhteiden viraalisisällöt yhteen

Kaalimato.com perusti oman median – Nami.fi kokoaa ihmissuhteiden viraalisisällöt yhteen

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Kaalimato.com

Suomen suurin, hauskin ja luotettavin erotiikkavälineiden kauppa Kaalimato.com ottaa ison harppauksen suomalaisen sisältömarkkinoinnin saralla avaamalla oman median, Nami.fi:n. Sivustolla julkaistaan parisuhteeseen, seksiin, seurusteluun ja romantiikkaan liittyvää sisältöä Suomesta ja maailmalta.

–Kun katsoo vaikkapa iltapäivälehtien ja viihdesivustojen luetuimpien uutisten listaa, lähes poikkeuksetta kärjessä ovat ihmissuhteisiin, seksiin tai romantiikkaan liittyvät asiat. Halusimme lähteä tuottamaan samaa sisältöä itse omassa, uudessa kanavassamme, kertoo Kaalimato.comin toimitusjohtaja Mikko Rosén.

Sivuston viihdeosuutta täydentävät Kaalimadon sivuilta tutut seksuaaliterveyteen liittyvät artikkelit sekä erilaiset testit.
–Seksi, seurustelu ja romantiikka ovat tietysti aiheita, joista pystyy ammentamaan sisältöä vaikka millä mitalla. Haluamme sivustolle ensi sijassa ihan tavallisia kuluttajia, joille Nami.fi tarjoaa viihdykettä arjen keskellä, Rosén sanoo.

Sivusto perustuu Lähimedia Oy:n ja Ville Kormilaisen kehittämään Oma media -konseptiin. Kormilainen kumppaneineen vastaa myös sivuston sisällön ylläpidosta ja sosiaalisen median kanavista. Nami.fi löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Nami.fi
Nami.fi Facebook
Nami.fi Instagram

Lisätietoja:

Yhteystiedot: Kaalimato.com (Kentonec Oy) Toimitusjohtaja: Mikko Rosén p. 0505643661 mikko.rosen@kaalimato.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs