Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Juuri avattu Red Bull Studio Copenhagen antaa musiikille siivet yli genrerajojen

Red Bull

Juuri avattu Red Bull Studio Copenhagen antaa musiikille siivet yli genrerajojen

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2013 klo 15:55
Julkaisija: Red BullRed Bull Studio Copenhagen on pohjoismaiselle musiikille omistettu ammattilaistasoinen äänitysstudio ja luomistila. Red Bull studioita on ympäri maailmaa, ja tämä Kööpenhaminan studio on järjestyksessään seitsemäs (muut studiot sijaitsevat Lontoossa, Los Angelesissa, Kapkaupungissa, Aucklandissa, Amsterdamissa ja Madridissa). Tänä vuonna rakennetaan vielä kolme uutta studiota São Pauloon, Pariisiin ja New Yorkiin.

Red Bull Studio Copenhagen tarjoaa bändeille, laulajille, tuottajille ja muusikoille tilan jossa voi äänittää ja tuottaa kappaleita, antaa loppusilauksen laululle, testata uusia ideoita tai levyttää kokokokonaisen albumin. Elinvoimaisessa ja luovassa Kööpenhaminassa sijaitseva studio tulee vaikuttamaan myös musiikkiin läheisesti liittyvillä muilla aloilla, kuten taide, muoti ja tanssi.

Red Bull Studio Copenhagen antaa musiikille siivet yli genrerajojen ja eri tasoilla. Samalla se kannustaa etsimään uusia lähestymistapoja ja epätavallisia yhteistyöprojekteja.

Studion nettisivuille tulee säännöllisiä päivityksiä, eksklusiivisia nauhoituksia sekä videoita ja artistien esityksiä. Ne tarjoavat ainutlaatuisen välähdyksen siitä, millainen luova prosessi ”levyttäminen” on.

Red Bull Studio Copenhagen on tyypilliseen tapaan suunniteltu tarkasti, kaikki yksityiskohdat huomioon ottaen – skandinaavisesta puusta ja tekstiilipinnoista aina korkealaatuisiin äänityslaitteisiin saakka. Studio koostuu äänitystilasta, laulukopista ja tarkkaamosta. Studion outboard-efektilaitevalikoima, instrumentit, mikrofonit, vahvistimet ja muut äänityslaitteet ovat alan huippuluokkaa.

Red Bull Studio keskittyy tanskalaisiin, ruotsalaisiin, norjalaisiin ja suomalaisiin nouseviin ja tunnustettuihin lahjakkuuksiin.

Katso tästä tämän viikon artistit ja tästä videosta näet kuinka studio rakentui.

Lisätietoa: Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

 

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs