Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Jorma Uotinen, Marika Krook ja Helena Lindgren italialaistunnelmissa: Passione-konsertti TTT:ssä 15.4. ja 30.4.

Tampereen Työväen Teatteri

Jorma Uotinen, Marika Krook ja Helena Lindgren italialaistunnelmissa: Passione-konsertti TTT:ssä 15.4. ja 30.4.

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 13:00
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Mediatiedote 8.4.2016 vapaa julkaistavaksi

Tampereen Työväen Teatterissa tunnelmoidaan huhtikuussa italialaisten ja napolilaisten laulujen parissa kun Passione-konsertti vierailee Suurella näyttämöllä 15.4. ja vappuaattona 30.4. klo 19. Konsertin tähtinä ovat Marika Krook, Helena Lindgren ja Jorma Uotinen.

Elämänmakuisessa konsertissa kerrotaan naisten tarinoita 30-luvulta tähän päivään. Teemoina ovat rakkaus, intohimo, erot ja kohtaamiset.

Vappuaattona 30.4. voi ennen konserttia nauttia teatterin keittiömestarin loihtimasta italialaisesta kattauksesta. Ruokailu tulee varata etukäteen viimeistään 22.4.

Marika Krook on suomalainen oopperalaulaja ja näyttelijä, joka voitti vuonna 1992 Tallinnan kansainvälisen oopperakilpailun ja on edustanut Suomea Euroviisuissa. Hän on esiintynyt useissa musikaaleissa ja muun muassa elokuvassa Ihanat naiset rannalla.

Helena Lindgren on suomalainen meikkitaiteilija, laulaja ja näyttelijä, jota on nähty musikaaleissa, näytelmissä sekä useiden viihdeohjelmien vieraana. Lindgren viettää tänä vuonna 20-vuotistaiteilijajuhlaa. Arvostettu muotikuvaaja Sebastian Nurmi on tallentanut Helena Lindgrenin elämää valokuviksi jo vuodesta 1974 lähtien. Kuvista sekä niiden yhteyteen kirjoitetusta intiimistä kasvukertomuksesta syntyi kirja Helena.

Orkesterissa soittavat Kasperi Kallio (koskettimet), Ossi Maristo (kitara), Juho Pitkänen (kitara) ja Jarkko Rantanen (lyömäsoittimet).

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
tiedottaja Sari Andersson, puh. 050 5969 069, sari.andersson@ttt-teatteri.fi

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/passione-pressikuvat

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs