Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » ISKELMÄPARATIISI 2015 -FESTIVAALIN ARTISTIKATTAUS JULKI

Restel Oy

ISKELMÄPARATIISI 2015 -FESTIVAALIN ARTISTIKATTAUS JULKI

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 13:00
Julkaisija: Restel Oy

Tiedote

19.3.2015


Festivaalikansan viihtyvyyteen satsaavan
ISKELMÄPARATIISI 2015 -FESTIVAALIN ARTISTIKATTAUS JULKI


- Esiintyjinä mm. Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Veeti Kallio, Paula Koivuniemi, Irina, Arttu Wiskari ja Siru Airistola (TVOF 2014)
- Kimmo Vehviläinen festivaali-isännäksi, festivaalin speciaalina Divet Show by Marko Vainio
- IskelmäParatiisi-laulukilpailun alkukarsinnat 17. huhtikuuta, finaali festivaalilla

Ikaalisten IskelmäParatiisi-festivaalin tulevan kesän ohjelma on valmis.

IskelmäParatiisi järjestetään kesäkuussa Ikaalisissa, tapahtumapaikkoinaan Rantasipi Ikaalisten Kylpylä ja sen kaunis järvenranta-alue festivaalitelttoineen. Festivaali järjestetään torstaista lauantaihin 4. - 6. kesäkuuta 2015 ja nyt julkaistaan tapahtuman koko ohjelmakattaus. Festivaalilla nähdään Suomen parhaita iskelmä- ja pop-artisteja:

Torstaina 4.6. hemmotellaan erityisesti tanssikansaa, kun viihdyttäjinä ovat suosikkikokoonpanot Hurma, Saija Tuupanen ja eXmiehet.

Perjantaina 5.6. juhlakansaa viihdyttävät megatähdet Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Veeti Kallio sekä Esa Nummela band, Eija Kantola, Omega ja Onnentähti.

Lauantaina 6.6. estradeilla nähdään tähtiloistoa, kun lavat valtaavat Paula Koivuniemi, Irina, Arttu Wiskari, Siru Airistola (TVOF 2014), Mikael Konttinen, Nelinpeli ja Helminauha. Lauantain special-viihdyttämisestä vastaa Divet show by Marko Vainio.

VIIHTYVYYTEEN PANOSTETAAN, FESTIVAALI-ISÄNNÄKSI KIMMO VEHVILÄINEN

Tapahtumassa on ensi kertaa festivaali-isäntä, joka ylläpitää kesäyön tunnelmaa. IskelmäParatiisin ensimmäiseksi isännäksi on valittu juontaja ja radiopersoona Kimmo Vehviläinen.

- Mä olen tavattoman iloinen päästessäni mukaan Iskelmäparatiisiin. Ykkösketjun esiintyjät, Mainingin ympäristön kauniit järvenrantamaisemat juuri alkukesällä ja varsinkin kaikki kuulemani tarinat vuosi toisensa jälkeen ympäri Suomen paikan päälle saapuvasta yleisöstä, joka todella osaa pitää hauskaa ja nauttia hyvästä musiikista, nostavat IskelmäParatiisin tosi korkealle mun kalenterissa. Kättä taskuun ja iloista ilmettä, kesäkuussa nähdään!, miettii iloitsee Kimmo Vehviläinen.
Rantasipi Ikaalisten Kylpylän kylpylähotellin johtaja Titta-Liina Gustafsson haluaa panostaa festivaalikansan viihtyvyyteen entistä enemmän:

- Panostamme tänä vuonna erityisesti rannan alueeseen ja sen viihtyvyyden lisäämiseen. Kimmo Vehviläisen mukana olo nostattaa juhlakansan tunnelmaa entisestään kattoon. Tänä vuonna esiintyjäkaartissa on paljon naisenergiaan, eli pääsemme juhlimaan festivaalia eturivin naisartistien vauhdittamana, unohtamatta kuitenkaan salskeita miehiä, kuten Juha Tapio, Veeti ja Arttu. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja tulevaa kesää odotamme jo kuumeisesti, koska luvassa on upea kesän kesäfestivaalien startti.

ISKELMÄPARATIISI-LAULUKILPAILUN VUODEN 2015 VOITTAJAN ETSINTÄ ON ALKANUT

IskelmäParatiisi-laulukilpailun finaali käydään IskelmäParatiisi-festivaalilla lauantaina 6.6. Jo perinteiseksi muodostuneen karaokekilpailun osakilpailut ovat käynnistyneet. Kilpailun karsintoihin voi osallistua perjantaina 17.4. ympäri Suomen Wanha Mestari -ravintoloissa Oulussa, Seinäjoella, Valkeakoskella, Riihimäellä, Lahdessa sekä Ikaalisten kylpylän Pub Romeossa. Kilpailun yksi yhteistyökumppaneista on Magnum Music ja voittajalla on mahdollisuus mm. levytyssopimukseen.

IskelmäParatiisi -festivaali lipunmyynti on avattu ja lippuja saa ennakkoon Lippupalvelusta ja Rantasipi Ikaalisten Kylpylästä. Liput alk. 19 e + toimituskulut, festivaaleihin myös tarjolla lippupaketteja ja hotellipaketteja. Lisätiedot tapahtuman nettisivuilta. Koko festivaalin ohjelma tarkemmin nettisivuilla.

IskelmäParatiisi
Rantasipi Ikaalisten Kylpylä
4. - 6.6.2015
www.iskelmaparatiisi.fi

Festivaalin järjestää: Rantasipi Ikaalisten Kylpylä

Lisätiedot:
Pia Salminen, ravintolapäällikkö, 03 451 2030, pia.salminen@restel.fi
Titta-Liina Gustafsson, kylpylähotellin johtaja, 0400 905 460, titta-liina.gustafsson@restel.fi
www.rantasipi.fi

Pressikuvat:
Kimmo Vehviläinen: http://www.magnumlive.fi/kuvapankki/nggallery/kuvapankki/kimmo-vehvilainen?q=/kuvapankki
Jenni Vartiainen: http://warnermusiclive.fi/wp-content/uploads/2013/03/Promokuva-2.jpg
Paula Koivuniemi: http://warnermusiclive.fi/wp-content/uploads/2013/03/Paulapromo.jpg
Juha Tapio: http://www.kaikuentertainment.fi/
Arttu Wiskari: http://warnermusiclive.fi/wp-content/uploads/2013/03/IMG_0787.jpg

Tiedotus: MagnumLive liisa.marjomaki@magnumlive.fi, 050 5254 109 

Liitetiedostot

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta. www.rantasipi.fi

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotel Atlas Kuopio ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger-King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs