Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Indiefolk-ilta Never Grow Oldissa 4.12.

Oulun ammattikorkeakoulu

Indiefolk-ilta Never Grow Oldissa 4.12.

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 07:34
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) musiikin opiskelijat tarjoilevat joulukuun iltaan indiefolk-musiikkia Annette-yhtyeen voimalla torstaina 4.12. kello 21.00 alkaen Never Grow Oldissa (Hallituskatu 17, Oulu). Illan aikana esiintyy myös Solid Folk -yhtye.

Annette-yhtye etsii itseään indie/folk/americana/singer-songwriter -perinteestä. Syvälliset sanoitukset ja akustista sointimaailmaa yhdistellään niin omissa kappaleissa kuin Paul Simonin, Laura Marlingin, Fleet Foxesin ja Feistin kappaleiden avulla.

Solid Folk -yhtye on sielultaan herkkä ja tarkkanäköinen kvartetti. Kauniisti ja kaksiäänisesti lauletut kappaleet kääriytyvät eteerisiin äänimaisemiin ja pahaenteisiin rytmeihin lumoten kuulijan unohtamaan hetkeksi itsensä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoa: tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 700 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs