Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Ilmakitaransoiton MM-kisat aiheuttaa poikkeuksia liikenteeseen perjantaina

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat aiheuttaa poikkeuksia liikenteeseen perjantaina

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2014 klo 08:00
Julkaisija: Ilmakitaransoiton MM-kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali järjestetään Rotuaarin aukiolla perjantaina 29. elokuuta. Tapahtuma aiheuttaa muutoksia keskustan liikennejärjestelyihin aukion läheisyydessä perjantain aikana. 

Tapahtuma-alue kattaa Rotuaarin aukion lisäksi osan Pakkahuoneenkatua ja Kirkkokatua. Pakkahuoneenkatu suljetaan moottoriajoneuvoilta ja polkupyöriltä klo 9 alkaen välillä Pakkahuoneenkatu 12-Isokatu. Kirkkokatu puolestaan suljetaan muilta kuin jalankulkijoilta Hallituskadun ja Kauppurienkadun väliltä klo 18 alkaen.

Pysäköinti kyseisillä katuosuuksilla on myös kiellettyä tapahtuma-aikana. Kokonaisuudessaan alue on suljettuna klo 18-23.30, ja palautuu normaalikäyttöön lauantaiyönä klo 2. Citybussi liikennöi perjantain aikana poikkeusreitillä, jonka voi tarkistaa Oulun kaupungin joukkoliikenteen asiakaspalvelusta.

Yleisöä pyydetään myös huomioimaan, että sateenvarjojen ja potkulautojen tuominen tapahtuma-alueelle on turvallisuussyistä kiellettyä. 

Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään 19. kertaa 27.–30. elokuuta. MM-finaali järjestetään Rotuaarin aukiolla tämän viikon perjantaina klo 19.30-23. Tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton.

www.ilmakitara.fi

 

Lisätiedot:
Susanna Kyllönen
p. 044 3280563
susanna@airnestprod.com

Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja kaikki pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. Tämän vuoksi kilpailun päätteeksi kaikki maailman ihmiset kutsutaan soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

Oulu - Pohjoisen Skandinavian pääkaupunki

www.oulu.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs