Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Illalla.fi vastaa suomalaisten elämystenjanoon

Lippupiste Oy

Illalla.fi vastaa suomalaisten elämystenjanoon

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: Lippupiste Oy

Lippupiste on ensimmäisenä lipunvälitysyrityksenä avannut viime hetken lippuja myyvän uuden palvelun illalla.fi. Saman illan tapahtumiin lippuja puoleen hintaan tarjoava palvelu on syntynyt kuluttajilta saadun palautteen pohjalta. Se palvelee tapahtumanjärjestäjiä tavoittamalla uusia kohderyhmiä ja antamalla mahdollisuuden täyttää loput katsomosta. Näin yhä useammalla suomalaisella on mahdollisuus päästä nauttimaan mieleisistään tapahtumista.

Suomen kulttuurirahaston tekemän Suomalaisten näkemykset kulttuurista -tutkimuksen mukaan suomalaiset haluavat elämyksistä viihdytystä tai lohtua arkeen ja esteettisiä kokemuksia. Heidän mielestään kulttuuritapahtumat yhdistävät ihmisiä yhteisten kokemusten avulla ja edistävät ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Kaikki eivät kovin usein kuitenkaan pysty hankkimaan lippuja tapahtumiin.

Lippupiste tapahtumalippujen välittäjänä haluaa tarjota yhä useammalle mahdollisuuden kokea kulttuuri-, viihde- ja urheiluelämyksiä. Joulukuun alussa avattiin uusi illalla.fi-verkkopalvelu edullisempien lippujen myyntiä varten. Verkkosivulta voi ostaa puoleen hintaan viime hetken lippuja saman illan tapahtumiin. Se palvelee niitä elämyksen tarpeessa olevia ihmisiä, joiden budjetti on tiukka mutta aikataulu vapaa, esimerkiksi nuoria, opiskelijoita ja eläkeläisiä. Se helpottaa myös niitä, jotka etsivät nopeasti tekemistä samalle illalle, esimerkiksi kaveriporukka, tai vaikka spontaanin lahjaidean etsijöitä.

”Koimme, että meillä on velvollisuus mahdollistaa yhä useamman kuluttajan viihtyminen elämysten parissa ja samalla tuoda tapahtumiin uutta yleisöä. Illalla.fi-palvelussa tapahtumanjärjestäjät saavat viime hetken liput veloituksetta myyntiin, ja mukaan ilmoittautuneille kuluttajille lähetetään sähköpostitse tieto saman illan tapahtumista”, Lippupisteen markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen kertoo. Palvelulle on kysyntää, sillä on herättänyt hyvin lyhyessä ajassa runsaasti kiinnostusta. ”Illalla.fi:n rekisteriin on ilmoittautunut muutamassa viikossa lähes 15 000 kuluttajaa. ”

 

Lisätiedot:
Markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen, petri.karjalainen@lippu.fi, GSM 0440 112650
www.illalla.fi

Lippupiste Oy on Kaupparekisteriin tehtyjen liikevaihtoilmoitusten mukaan Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG, joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan.
www.lippu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs