Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Ikuisesti sinun koskettaa 16.10. Veeran kammarissa

Lappeenrannan kaupunki

Ikuisesti sinun koskettaa 16.10. Veeran kammarissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2014 klo 13:36
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Koskettava musiikkiteatteriesitys Ikuisesti sinun vierailee Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä torstaina 16.10. klo 19. 

Ikuisesti sinun -esitys sisältää sekä itse kirjoitettuja että tunnettujen suomalaisten runoilijoiden ja musiikintekijöiden tekstejä ja lauluja. Teoksen dramaturgia on näyttelijä Kaisa Leppäsen käsialaa. Hänen lisäkseen lavalla nähdään musiikkitaituri Mikael Saari. Säestäjänä toimii pianotaiteilija Anu Silvasti

Esitys on intiimi, tulee lähelle, ja se on tehty henkilökohtaisista lähtökohdista. Kaisa Leppänen korostaa, että lauluilta sisältää myös iloa ja huumoria.

– Esitys käsittelee suruprosessia monesta eri näkökulmasta. Juttu on hyvin elämänmakuinen ja parasta palautetta meille on ollut, kun katsojat tulevat sanomaan saaneensa toivoa ja valoa. Ihanaa, kun sai itkeä ja nauraa, Leppänen kertoo.

 Esityksen taustalla on Kaisa Leppäsen ystävättären puolison kuolema. 

– Halusin käsitellä surua, menettämistä ja rakkautta. Halusin etsiä valoa surun keskeltä. Ikuisesti sinun ei väitä mitään. Se vain kertoo yhdenlaisen tarinan sekä etsii valoa ja toivoa suuren menetyksen keskeltä. Muistot jäävät, kun yhteinen pitkä elämäntaival yllättäen päättyy. Voivatko suru ja ikävä muuttaa muotoaan, vaikka ne eivät koskaan katoakaan.

Illan aikana kuullaan muun muassa Olavi Uusivirran Nuori ja kaunis, Maija Vilkkumaan Mun elämä ja monta muuta tunnettua tai uutta laulua rakkaudesta ja luopumisesta. 

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Näyttelijä Kaisa Leppänen, puh. 050 5462 755
k.e.leppanen@gmail.com

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs