Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Huutoon vastattiin: Cheek esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 16. syyskuuta

Lastenklinikoiden Kummit ry

Huutoon vastattiin: Cheek esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa 16. syyskuuta

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Syyskuun puolivälissä järjestettävän Elämä Lapselle -konsertin artistilista täydentyy vielä yhdellä huippukovalla kiinnityksellä, kun Cheek palaa Elämä Lapselle -konserttilavalle parin vuoden tauon jälkeen. Vuoden 2008 ”Liekeissä”-veto oli Cheekin ensimmäinen vierailu Lastenklinikoiden Kummien perinteikkäässä hyväntekeväisyyskonsertissa ja kaikkinensa supertähti on esiintynyt ”Ellissä” tätä ennen 4 kertaa.   

Elämä Lapselle -tähtiesiintyjien joukko on kaikkinensa upea – yhden illan aikana lavalle nousevat Cheekin lisäksi mm. Elastinen, Mikael Gabriel, Sanni, JVG, Antti Tuisku, Robin, Aurora, Kasmir, Chisu sekä Isac Elliot. Konserttijuontajina ovat Marja Hintikka, Vappu Pimiä, Kalle Havumäki sekä Sanna Sepponen. Hartwall Arenalla järjestettävä konsertti esitetään suorana lähetyksenä MTV3:lla kello 20-22.

 

Elämä Lapselle -pressitilaisuus järjestetään konserttipäivänä 16.9. Hartwall Arenan Platinum-ravintolassa kello 18 alkaen. Akkreditoitumispyynnöt 14.9. mennessä: matti@kummit.fi

 

Elämä Lapselle -kampanjan suurin arvo on avun tuottaminen lapsipotilaille Suomessa.  Kampanjan kautta on jo pari vuosikymmentä pystytty parantamaan lapsipotilaiden hoito-olosuhteita: tukea ohjataan niin kaikkien lastenklinikoiden laitehankintoihin, potilasviihtyvyyteen, lastentautien tutkimukseen kuin mielenterveystyöhönkin – joka on myös tämän vuoden kantavia teemoja. Toiminnan ulottuvuus on niin ikään valtakunnallinen, sillä apu suuntautuu ympäri Suomen. Elämä Lapselle on myös upea elämys tapahtuman todellisille kutsuvieraille, lastenklinikoiden potilaille, jotka pääsevät seuraamaan konserttia Arenan aitioista. Konsertissa esiteltäviä teemoja tällä kertaa ovat elämä erityislapsiperheessä sekä lasten ja nuorten henkinen hyvinvointi. Kyseessä on jo kaikkinensa 21:s Elämä Lapselle -konsertti.

 

Liput ja lahjoitusohjeet

28,50/33,50€ maksavat konserttiliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Yli 1000 euron lahjoituksella saa tervehdyksen suoraan Elämä Lapselle -konserttilähetykseen MTV3:lla (16.9. kello 20–22). Ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa kummit.fi.

Lähetyksen aikana lahjoittaa voi soittamalla numeroihin 0600-1-6000 (20,11 € + pvm) tai 0600 9 6001 (suuremmat lahjoitukset). Lahjoittaa voi myös tekstaamalla KUMMIT numeroon 16499 (10€).

 

Elämä Lapselle -konsertti Hartwall Arenalla 16.9. kello 19–22. Suora konserttilähetys MTV3:lla kello 20 alkaen.

 

Lisätietoja:

www.kummit.fi

Matti Valli, p. 050 356 3336, matti@kummit.fi

Anne Knaster, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs