Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Hunks-tanssija Esko Eerikäinen kokkaa TV5:den Kokki kylässä -ohjelmassa

TV5 Finland Oy

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen kokkaa TV5:den Kokki kylässä -ohjelmassa

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2011 klo 09:31
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Esko Eerikäinen yllättää kollegansa Nikita Koutcherenkon TV5:dellä perjantaina 20.5. esitettävässä Kokki kylässä -sarjan jaksossa.

Kokki Kari Aihisen kokkauksesta pääsee nauttimaan Eskon ja Nikitan lisäksi kolmas Hunks-tanssija Iiro Summa. Hunks-tanssijat toteavat esiintymisen vaativan paljon myös ravinnolta, joten huomenna nähtävässä jaksossa valmistetaan miehekästä ruokaa Nikitan jääkapin antimista.

Kokkauksen lomassa kokki Kari Aihinen jututtaa sinkku-Eskoa, joka paljastaa etsivänsä rinnalleen naista, joka osaa tehdä hyvää ruokaa. Hän myös toteaa, että huonoon avioliittoon ei kannata sortua. Ohjelmassa kuullaan myös syksyllä 10-vuotisjuhliaan viettävän Hunks-ryhmän keikkailusta ja vuoden 2012 kalenterin kuvauksista.

Kokki kylässä -sarjassa julkkis kutsuu itsensä ystävänsä luo kylään, tuoden helsinkiläisen huippuravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihisen mukanaan. Keittiössä kokki tutustuu päähenkilön jääkaapin sisältöön, ja kehittää tarjolla olevista raaka-aineista sopivan ruokareseptin, jota ryhdytään yhdessä kokkaamaan.

Jakso nähdään TV5:dellä pe 20.5. klo 18.30 ja uusinta la 21.5. klo 14.25.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs