Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Henrik Laine johtamaan Soneran tv-liiketoimintaa

Telia

Henrik Laine johtamaan Soneran tv-liiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 11:21
Julkaisija: Telia

Tv-palvelut on yksi Soneran keskeisiä kasvu- ja kehitysalueita lähivuosina. Henrik Laine on nimitetty Soneran tv-liiketoiminnan vetäjäksi.

Henrik Laine (38 v.) siirtyy Soneralle MTV Oy:n verkkojohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut mm. digitaalisista kuluttajapalveluista, Mtv.fi- ja Katsomo-verkkopalveluista, sosiaalisesta mediasta sekä interaktiivisesta televisioliiketoiminnasta. Laineella on pitkä kokemus sähköisen median liiketoiminnasta ja alan järjestöistä.

”Sonera Viihde ja monipuoliset tv-palvelut laajakaistassa, mobiilissa ja kaapeli-tv:ssä ovat yksi tärkeimmistä kasvualueistamme. Tv-tiimimme saa vetäjäksi vahvan ammattilaisen, jolla on laajasti kokemusta televisioliiketoiminnasta, markkinoinnista ja digitaalisista palveluista”, sanoo Soneran kuluttajatuotteista vastaava johtaja Markus Lahtinen.

”Soneralla on monipuolisen sisällön ja sujuvan käytettävyyden ansiosta markkinoiden johtava viihdepalvelu. Olemme kuitenkin myös globaalissa kilpailussa, jossa moderni kuluttaja vertailee sujuvasti kansainvälisiä televisiopalveluita ja valitsee sen, joka miellyttää häntä eniten. Siksi meidän on tarjottava parasta mahdollista käyttökokemusta, parhaita sisältöjä ja jatkuvasti kehittyvää tv-palvelua”, Henrik Laine sanoo.

 

Lisätietoja medialle:

Henrik Laine, Head of TV, Sonera, puh. 040 302 6000
Markus Lahtinen, Head of Product Management, Consumer, Sonera puh. 040 302 4099

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatio muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliasonera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs