Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Hämeenlinnan Kasvupolun finalistit on valittu

Linnan Kehitys Oy

Hämeenlinnan Kasvupolun finalistit on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 12:24
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Hämeenlinnan kasvupolku on osa valtakunnallista KasvuOpen yritysten sprarrausohjelmaa, johon kasvuhakuiset yritykset saivat hakea. Haku päättyi 15.5.2015, joista alueellinen tuomaristo valitsi 15 yritystä jatkoon.

Tuomaristo oli iloinen hakemusten määrästä ja yritysten monipuolisuudesta. Mukaan valittu Nome Oy odottaa asiantuntijoilta näkemyksiä kansainväliseen kasvuun ja rahoitukseen.

Ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa järjestetylle Kasvupolulle haki mukaan 45 kasvuhakuista yritystä. Tuomaristolla olikin vaativa tehtävä valita hyvien hakemusten joukosta 15 yritystä mukaan Kasvupolun sparraukseen. Tuomaristossa yritysten kasvusuunnitelmia arvioimassa ollut Kamux Oy:n toimitusjohtaja Juha Kalliokoski oli erityisen iloinen, että mukaan haki yrityksiä laajasti eri toimialoilta.

”Oli hieno huomata, että lukuisilla yrityksillä on halua kasvaa ja kehittää omaa toimintaansa. Hakijoiden joukossa oli sekä start-upeja että pitkään toimineita yrityksiä. Painotimme valinnoissamme yritysten kasvuhalua, suunnitelman konkreettisuutta sekä tiimin kasvunälkää. Odotan, että mukaan valitut yritykset käyttävät annetun mahdollisuuden ja asiantuntemuksen täysimääräisesti hyväkseen”, korosti Kalliokoski.

Kalliokosken lisäksi tuomaristossa olivat mukana Heikki Korhonen Linnan Kehityksestä, Juha Haukka Hämeen Yrittäjistä sekä Pauli Uusi-Kilponen Hämeen Sanomista.

Uudella tuotteella kansainvälisille markkinoille

Yksi Kasvupolun sparraukseen mukaan valituista yrityksistä on teollisuuden ennakoivaan kunnonvalvontaan erikoistunut Nome Oy. Yritys hakee uuden kunnonvalvontajärjestelmän myötä uutta kasvua aina kansainvälisilta markkinoilta saakka. Toimitusjohtaja Tommi Helander haluaa saada asiantuntijoilta vinkkejä ja kontakteja kansainvälisen kasvun rakentamiseen sekä rahoitukseen.

”Olemme omassa kunnonvalvontajärjestelmässämme huomioineet asiakkaidemme tarpeet. Järjestelmä on kilpailijoiden tuotteista poiketen helposti räätälöitävissä erilaisten kohteiden valvontaan. Pitkä kokemuksemme käytännön kunnonvalvonnasta tehdasympäristöissä on auttanut luomaan järjestelmän, joka tunnistaa erilaisia häiriötilanteita kilpailevia tuotteita luotettavammin. Tähtäämme ensi sijaisesti Keski-Euroopan markkinoille, joten kaikki apu markkinoiden valloitukseen on tarpeen”, tiivisti Helander odotuksia.

Nome Oy:n lisäksi Hämeenlinnan Kasvupolun sparraukseen valittiin Domus Classica Oy, Helomedia Oy, Insinööritoimisto HYS Oy, Ionix Oy, Kauppavalmennus Oy, Linctus Oy, Mad Professor Amplification Oy, Mainostoimisto Precis Oy, Mansikkapuisto Oy, mansiongarage.com, me2we Finland Oy, net-Kirje, Sosho ja T:mi Nasty Puppet Promotions.

Hämeenlinnan Kasvupolun eteneminen

Hämeenlinnan Kasvupolulle valittujen yritysten kasvusuunnitelmia sparrataan 26.5. ja 9.6. pidettävien Kiitoratapäivien aikana. Jokainen yritys tapaa Kasvupolun aikana 10 asiantuntijaa. Kasvupolun voittaja julkistetaan 19.8. Hämeenlinnassa pidettävässä Finaalissa. Kaksi Kasvupolun parasta yritystä jakaa suoraan valtakunnallisen Kasvu Open –kilpailun sparraukseen. Kasvu Open 2015 huipentuu Jyväskylässä 22.-23.10.

Valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden Nordean, Finnveran ja Soneran lisäksi Hämeenlinnan Kasvupolkua ovat mahdollistamassa Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari ja Hämeen Sanomat.

Lisätietoja:

Kasvu Open –sivusto

Hämeenlinnan Kasvupolku

 

Kamux Oy, toimitusjohtaja, Juha Kalliokoski, p. 050 5445538

Nome Oy, toimitusjohtaja Tommi Helander, p. 0400 964 725

Linnan Kehitys Oy, Jukka Pettersson, yrityskehittäjä, p. 040 822 5467

Aava & Bang Oy, Pete Okkonen, Kasvupolun fasilitoija, p. 050 346 7002

 

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs