Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Haaga-Helian burgeria pääsee haukkaamaan viikonloppuna Helsingissä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian burgeria pääsee haukkaamaan viikonloppuna Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2015 klo 10:01
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia näkyy ja maistuu Maailma kylässä -festareilla Helsingissä 23.–24.5., kun laadukasta katuruokaa tarjoilevan food truck Liesikiesin menussa on viikonloppuna Haaga-Helialle suunniteltu annos. Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen opiskelijoiden ideoimien street food -annosten pohjalta syntyi Liesikiesin Maailma kylässä -menuun herkullinen kasvisburgeri. Pellava-palsternakka Burger sisältää mm. paahdettua paprika-mantelisalsaa, guacamolea ja chilimajoneesia.

Liesikiesi on saanut festareiden ajaksi myös normaalista poikkeavan ulkomuodon, kun yhteistyön kunniaksi food truckia koristavat Haaga-Helian teippaukset. Liesikiesin Risto Tepponen on Haaga-Helian alumni.

Lisätiedot:

Ari Nevalainen, 040 488 7008, ari.nevalainen@haaga-helia.fi

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs