Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Gurmee Teatteri esittää: Murhaava illallinen Suvilahdessa

Gurmee Teatteri

Gurmee Teatteri esittää: Murhaava illallinen Suvilahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2016 klo 09:15
Julkaisija: Gurmee Teatteri

Gurmee Teatteri esittää:
MURHAAVA ILLALLINEN
4.-26.11.2016 Suvilahti

”Hermes Mansu on maailmankuulu taiteilija, joka on onnistunut pitämään oikean henkilöllisyytensä salassa. Kukaan ei ole tavannut häntä, mutta hänen nerokkaat teoksensa tunnistetaan aina. Herra Mansun tuoreimman teoksen esittelyyn ovat tänään saaneet kutsun vain todelliset merkkihenkilöt. Tämä ilta on suomalaisessa kulttuurielämässä ainutlaatuinen ja merkityksellinen… mutta teoksen esittely ei suju suunnitelmien mukaan.

Murhaava illallinen on ainutlaatuinen elämysilta, jossa gurmeeruoka ja jännitysnäytelmä kohtaavat. Vieraat nauttivat kahden tunnin aikana kolmen ruokalajin illallisen ja joutuvat samalla rikoksen silminnäkijöiksi. Ilta on tulvillaan herkullisia makuja ja odottamattomia tapahtumia, sillä vieraiden joukossa on ihmisiä, joiden suunnitelmia ei ole voitu etukäteen arvata. Voitko olla varma, että pöytänaapurisi on se, jollaisena hänet näet?”

Murhaava illallinen on herättänyt suurta kiinnostusta

Gurmee Teatterin Murhaava illallinen –elämyksen tuottaa Skyworld Service OÜ. Yritys on sama, joka on tuottanut Suomessa ja Baltian maissa kansainvälisen Dinner in the Sky –kiertueen jo vuodesta 2010. Gurmee Teatteri on perustettu vuonna 2015 Virossa. Suomessa Gurmee Teatterin ensi-ilta oli syksyllä 2015. Lippuja on vielä jäljellä lähes kaikkiin näytöksiin, mutta kannattaa olla nopea, sillä kysyntä on vilkasta. 

Menu Filip Langhoff, ohjaajana Seppo Honkonen

Erinomaisesta ja unohtumattomasta illallisesta huolehtii pääkokki Filip Langhoff. Michelin-tähdellä palkitun Ravintola ASKin Langhoff loihti upean menun arvovieraille:

  • Ensimmäinen näytös: Marinoitua kuhaa ja sipulia
  • Toinen näytös: Paistettua maa-artisokkaa, hirvenlihaa ja sieniä
  • Kolmas näytös: Karamellisoitua omenaa ja jäätelöä ruskistetun voin kera

- Murhaava illallinen esitettiin viime syksynä ensimmäistä kertaa Suomessa. Esitykset myytiin nopeasti loppuun. Teatterin ja gurmeeruoan yhdistelmä toimii mainiosti ja saimme valtavasti positiivista palautetta. On hieno nähdä, että tapahtuma jatkuu tänäkin syksynä, jotta mahdollisimman moni pääsee kokemaan erikoisen elämyksen, ohjaaja Seppo Honkonen kiteyttää tunnelmat ennen marraskuun esityksiä.

Ohjaus: Seppo Honkonen
Käsikirjoitus: Diana Leesalu­
Suomennos: Varja Arola
Musiikki: Veiko Tubin
Lavastus, visuaalinen suunnittelu: Aigars Ozoliņš
Keittiömestari: Filip Langhoff
Paikka: Gurmee Teatteri Areena, Suvilahti, lämmitetty teltta
Aika: 4.-26.11.2016 

Lipputiedustelut

Lipun hinta yhdelle vieraalle on alk. 79,00 euroa sisältäen viihdeohjelman (2h), kolmen ruokalajin illallisen, kahvin tai teen. Varaukset ja lisätiedot: info@gurmeeteatteri.fi  |  www.gurmeeteatteri.fi   |  facebook.com/gurmeeteatteri

  • Lehdistön edustajille ja bloggareille on varattu paikkoja. Jos haluat tulla tekemään juttua, kysy vapaita press-paikkoja: info@gurmeeteatteri.fi tai puhelimitse Risto Meigas, +372 501 7981. 

Lisätiedot:

Risto Meigas, tapahtuman tuottaja, Skyworld Service OÜ, risto@dinnerinthesky.ee, +372 501 7981
Seppo Honkonen, ohjaaja, 041 461 8178, seppo.honkonen@gmail.com 

*************
Liitteenä olevia kuvia voi käyttää vapaasti Gurmee Teatterista kertovien juttujen yhteydessä. Kuvat on otettu 8.10.2015 Suomen ensi-illasta, jolloin keittiömestarina toimi Matti Jämsen. Kuvaajan nimi mainittava. Kuvat: Johannes Wilenius paitsi Filip Langhoffin kuva. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs