Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » GOOGLE PLAY TUO UUSIMMAT ELOKUVAT JA TELEVISIOSARJAT LG:N SMART TV -MALLEILLE

LG Electronics

GOOGLE PLAY TUO UUSIMMAT ELOKUVAT JA TELEVISIOSARJAT LG:N SMART TV -MALLEILLE

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 08:00
Julkaisija: LG Electronics

– LG:n Smart TV -mallit ja älypuhelimet saavat laajennettua sisältöä Google Play -palvelun ansiosta.

Helsinki, 19. marraskuuta – Marraskuusta alkaen LG:n Smart TV -mallien omistajat voivat katsella elokuvia ja televisiosarjoja Google Play Elokuvat ja TV -palvelusta. Se on yhteensopiva LG:n webOS-käyttöjärjestelmän sekä aiempien NetCast 4.9- ja 4.5-alustojen kanssa. Sisältötarjonta kattaa ajattomat klassikot ja uusia elokuvia sekä indie- ja kulttielokuvia niin HD- kuin SD-laatuisina.

”Smart TV -markkinat kasvavat erittäin nopeasti, mikä johtaa uuden ja korkealaatuisen sisällön kysynnän nousuun”, sanoo Erik Åhsgren, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoimintayksikön Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. ”Kysyntään vastaaminen on LG:lle tärkeä prioriteetti, kuten myös pyrkimyksemme tarjota paras mahdollinen katseluelämys webOS-alustaan perustuvilla televisiomalleillamme. Läheisellä yhteistyöllämme Googlen kanssa on suuri merkitys LG:n Smart TV:n omistajien toiveiden toteuttamisessa.”

Google Play Elokuvat ja TV -palvelun avulla katsojat voivat vuokrata tai ostaa elokuvia ja televisiosarjoja laajasta valikoimasta. Kaikki sisältö on pilvessä, minkä ansiosta käyttäjät voivat aloittaa katselun televisiosta ja sen jälkeen katsoa elokuvan tai televisiosarjan loppuun verkkoon yhdistetyltä älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta – missä ja milloin vain. 

###

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Erik Åhsgren
HE-tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB 
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0)72 162 91 10
Sähköposti: erik.ahsgren@lge.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs