Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Flirttiä, lemmenlurituksia ja jättikokoisia siittiöitä! Rakastumisen tiedettä -aikuisten ilta Heurekassa 13.2.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Flirttiä, lemmenlurituksia ja jättikokoisia siittiöitä! Rakastumisen tiedettä -aikuisten ilta Heurekassa 13.2.

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 16:45
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Lauantaina 13.2. kello 18–22 koko tiedekeskuksessa valmistaudutaan vastaanottamaan Valentinen päivää. Vain aikuisille tarkoitetussa Rakastumisen tiedettä -illassa voi harjoitella hurmaavia iskurepliikkejä flirttikoulussa teatterin ammattilaisten kanssa, kokeilla kansanperinteen lemmentaikoja tai värkätä väriseviä munia työpajassa. Varatuille ja kumppania etsiville on eriväriset rannekkeet. Tarjolla on myös uskaliaita reseptejä rakastuneille – nostattaako ruoka todella intohimon?

Laboratoriossa pääsee tarkkailemaan siittiöitä jättikokoisina mikroskoopin läpi. Lemmenlurituksia voi kuunnella ja esittää karaokessa soolona tai kaveriporukalla. Planetaariossa kurkistetaan Yöperhosten salattuun maailmaan ja paljastetaan, miten yöperhoset tekevät sen. Aikuisten illassa avoinna ovat kaikki näyttelyt, kuten Otatko riskin? ja talviurheiluteemainen uutuus Suksi Heurekaan! Viimeisen tunnin verran pannaan jalalla koreasti pikku diskoteekissa klassikkokohteiden keskellä.

Illan aikana voi tutustua ihmisten tunteentäyteisiin muistoihin ja luovuttaa omansa museoiden kokoelmiin. Vantaan kaupunginmuseo kertoo, missäpäin Vantaalla on tavattu, rakastuttu tai erottu. Kaupunginmuseo kerää lisäksi Vantaalle sijoittuvia hääkuvia, joko omasta tai läheisten juhlapäivästä. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Muisteluksia kuullaan myös suomalaisista sateenkaariravintoloista. Niistä kertoo Hotelli- ja ravintolamuseo, joka vastaanottaa yhä kertomuksia tutkimusta varten. 

Liput K-18 tapahtumaan 15 euroa. Lisätietoja ja kuvapyynnöt www.heureka.fi ja paula.havaste@heureka.fi
puh. 040 9015375, siina.vasama@heureka.fi, puh. 040 9015260.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupunginmuseon, Hotelli- ja ravintolamuseon, Teatterimuseon ja KSF Entertainment Groupin kanssa. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Näin leivotaan lemmenleipä kansanperinteen mukaan: Tee makea pullataikina, nyppää irti yksi häpykarvasi ja pilko se taikinan joukkoon. Kun saat lemmittysi syömään tämän pullan, hän ei koskaan pääse sinusta eroon. (Suomalainen lemmentaika)

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs