Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » F-Musiikki ja East Sound Research solmivat yhteistyösopimuksen

F-Musiikki Oy

F-Musiikki ja East Sound Research solmivat yhteistyösopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 11:23
Julkaisija: F-Musiikki Oy

F-Musiikki Oy ja East Sound Research(DK) ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen Carl Martin -efektien, vahvistimien ja tarvikkeiden maahantuonnista Suomeen.

East Sound Research on vuonna 1990 perustettu, alkujaan PA-vuokrayritys, joka nopeasti perustamisensa jälkeen alkoi valmistaa tilaustyönä tehtyjä audiolaitteita.

ESR:n tavoitteena on alusta alkaen ollut suunnitella ja valmistaa vaativaan ammattikäyttöön ylivoimaisella äänenlaadulla ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustettuja tuotteita joita muut laitevalmistajat eivät pysty tarjoamaan.

Ensimmäinen Hot Drive’n Boost - pedaali näki päivänvalon vuonna 1993. Sen jälkeen pedaalivalikoima on laajentunut käsittämään nykyiset 44 korkealaatuista pedaalia ja lisää on tulossa.

Vuonna 2005 ESR julkisti myös ensimmäisen point-to-point valmistetun Custom Shop 50-putkivahvistimen. ESR:n mallisto käsittää nykyään sekä nuppeja, kaappeja, että bassosettejä.

Ensimmäiset Carl Martin -tuotteet saapuvat F-Musiikin varastoon toukokuun aikana. 

Lisätietoja:

Pauli Ylhäinen

F-Musiikki Oy

pauli.ylhainen@f-musiikki.fi

F-Musiikki on 117 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa.

F-Musiikin maahantuomia merkkejä ovat mm. Yamaha, Casio, Beyerdynamic, Klotz, D’addario, Steinway & Sons, Seiko, sekä maailman johtavat nuottikustantamot.

Yhtiön pääkonttori, logistiikkakeskus, tukkumyynti, sekä huollot sijaitsevat Vantaalla Antaksentie 4:ssä Kiinteistössä on myös pohjoismaiden suurin soitinmyymälä esiintymis,- ja kokeilutiloineen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs