Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu

Oulun ammattikorkeakoulu

Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 17.01.2014 klo 09:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -tanssitapahtuman esiraati vuoden 2014 osalta on käyty. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille tarkoitettuun lastentanssitapahtuman esiraatiin tuli ennätykselliset 113 teosta ympäri Suomea.

Tanssin ammattilaisista ja kerrallaan yhdestä tanssinopettajaopiskelijasta koostunut raati työskenteli tiiviin, mutta antoisan jakson (14.–16.1.2014) teosten parissa ja valitsi 29.–30.3.2014 Oulun Pohjankartanossa järjestettävään tanssikatselmukseen kaikkiaan 47 taidokasta ja elämyksellistä teosta. Nämä teokset tulevat Espoosta, Hämeenlinnasta, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Limingasta, Nokialta, Oulusta, Porista, Savonlinnasta, Seinäjoelta, Tampereelta, Torniosta ja Vaasasta. Tapahtumaviikonlopun aikaresurssit ovat rajalliset, joten tapahtuman ulkopuolelle jäi jälleen paljon hyviä teoksia.

Lista valituista teoksista ja lisätietoa tapahtumasta löytyy Arktisten askelten sivuilta: oamk.fi/arktisetaskeleet

Lisätietoja

tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, liisa.kontturi@oamk.fi
tapahtumatuottaja Mira Kolanen, mira.kolanen@oamk.fi, 050 310 3938

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs