Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » DOM Helsinki uusiutuu - disco jyrää metallin DOM Helsinki uusiutuu - disco jyrää metallin

HOK-Elanto

DOM Helsinki uusiutuu - disco jyrää metallin DOM Helsinki uusiutuu - disco jyrää metallin

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2012 klo 13:00
Julkaisija: HOK-Elanto

DOM Helsinki Discotheque avaa ovensa perjantaina  24.2.2012 Fredrikinkatu 42:ssa sijaitsevissa hulppeissa tiloissa. Rokkikansaa viihdyttänyt DOM Helsinki Rock Klubi on avoinna viimeistä päivää lauantaina 11.2.2012.

DOM:n liikeidea ja soittolista uusiutuu täysin. DJ:t iskevät levylautaselle kuumimmat diskohitit 80- ja 90-luvuilta, tämän päivän helmiä unohtamatta. DJ kopissa tullaan näkemään tunnettuja vierailijoita ja myös discohenkisiä esiintyjiä nousee tulevaisuudessa DOM:n estradille.

”DOM Helsinki Discotheque kerää paikalle yökiitäjät, juhlijat ja kuumat bilettäjät juhlimaan discomusiikin tahdissa”, kertoo ravintolanjohtaja Tomi Streng.

Avajaisviikonloppuna yleisöä viihdyttävät ihastuttava discokuningatar Anna Abreu (pe 24.2.) ja kuumaakin kuumempi Scandinavian Hunks (la 25.2.).

Yökerhon joka torstaisen hulvattoman €URO discon ensi-ilta on torstaina 1.3.2012. €URO discossa tanssilattia iskee kipinää tuttujen eurodiskohittien tahtiin.

Lisätiedot:

Tomi Streng
ravintolanjohtaja
tomi.streng@sok.fi
puh. 010 76 63781

DOM Helsinki Discotheque
Fredrikinkatu 42
00100 Helsinki
www.domhelsinki.fi
Avoinna to - la 22 – 04, ikäraja 20v.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs