Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » DOM HELSINKI AVAA OVENSA 4.2.2011

HOK-Elanto

DOM HELSINKI AVAA OVENSA 4.2.2011

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2011 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Helsingin keskustaan, Fredrikinkatu 42:een, avataan helmikuun 4. päivä rock-maailman uusi pyhättö, joka tarjoaa kolmen kerroksen verran tilaa, kaupungin parasta meininkiä, bilettämistä ja huippuluokan ohjelmaa.

DOM Helsinki on rock-henkinen 650 hengen bilepaikka, jossa rosoisemman musiikin ystävä viihtyy pikkutunneille asti. Monipuolinen ohjelma, tasokkaat livebändit, asiansa osaava henkilökunta, ammattitaidolla tehdyt drinkit sekä laadukas olut- ja siiderivalikoima nostattavat tunnelman kattoon!

DOM Helsingin tilat hakevat vertaistaan, sillä historiallisen rukoushuoneen uusgoottilainen arkkitehtuuri on tunnelmaltaan ainutlaatuinen. Kokonaisuuden täydentävät tasokas äänentoisto sekä näyttävä, kaksikerroksinen esiintymislava valoineen. Ravintolan on ideoinut ja sen sisustuksen suunnitellut monista mielenkiintoisista konsepteistaan hyvin tunnettu Sakke Järvenpää.

Myös oluen ystävät löytävät toisen kotinsa DOM Helsingistä, sillä sen perustuksissa sijaitsee oluthuone. Joka päivä asiakkaita palveleva oluthuone tarjoaa panimomaailman parhaita antimia. Valikoimiin tulee kansainvälisten huippu-oluiden lisäksi Nokian Panimon yksinomaan DOM Helsingille valmistama sarja laadukkaita pienpanimo-oluita.

DOM Helsinki on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Monipuoliset ja persoonalliset tilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien onnistuneeseen järjestämiseen.

DOM Helsinkiin taksilla matkaavien pääsylipun hinnasta vähennetään taksimatkaan kulunut summa. Poikkeuksena ovat illat, jolloin DOM Helsingissä esiintyy bändi.

Helmikuisena avajaisiltana väkeä villitsee esiintymislavan haltuunsa ottava Kotiteollisuus. Avajaisten tasokas liveanti saa jatkoa myös muina keikkailtoina, mitä voi tulla todistamaan vaikkapa melodisen rockin tanskalaisen lipunkantajan Pretty Maidsin noustessa lauteille.

Tervetuloa viihtymään Helsingin yöelämän mielenkiintoisimmassa tulokkaassa, DOM Helsingissä! 

www.domhelsinki.fi

Lisätietoa:

Kai Nurmi
ryhmäpäällikkö
HOK-Elanto
puh. 010 76 60646
sähköposti: kai.nurmi@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs