Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Centria-ammattikorkeakoulun muusikoiden albumit voitokkaita

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun muusikoiden albumit voitokkaita

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2014 klo 11:54
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijan Lauri Kotamäen ja opettaja Timo Roiko-Jokelan bändien levyt on valittu vuoden kotimaisiksi kansanmusiikki- ja blueslevyiksi.

Kotamäki soittaa Pirulainen-yhtyeessä ja palkittu levy on nimeltään Hurja Hehku. Kansanmusiikki.fi -portaalin ja Pelimanni-lehden myöntämä palkinto jaettiin nyt viidettä kertaa. Voittaja valikoitui sekä yleisöäänten että asiantuntijaraadin äänten perusteella. Ammattiraati koostui kansanmusiikin toimittajista, tapahtumatuottajista sekä oppilaitoksien ja järjestöjen edustajista. Pirulainen sai annetuista äänistä viidesosan, ja oli myös ammattiraadin suosikki.

Roiko-Jokela soittaa Micke Bjorklof & Blue Strip -yhtyeessä ja palkittu levy on nimeltään After The Flood. Albumi äänestettiin parhaaksi blueslevyksi Ylen Bluesministeri-ohjelmassa. Bändi solmi syksyllä 2013 merkittävän kansainvälisen levysopimuksen, jonka myötä levy julkaistiin kaikkiaan 25 maassa. Albumi on bändin viides studioalbumi ja se äänitettiin Piety Street -studiossa New Orleansissa.

Lisätiedot:
Päätoiminen tuntiopettaja Timo Roiko-Jokela, timo.roiko-jokela@centria.fi, 040 808 5131

Bändien kotisivut: http://www.bluestrip.net/en/ & http://www.dexviihde.fi/artisti/pirulainen/

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2014

 

Koulutusohjelmia                                   16

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja                                             517

Henkilöstömäärä                                   253

Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs