Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Bommitommi & The Oamksters 45 Specialissa 25.5.

Oulun ammattikorkeakoulu

Bommitommi & The Oamksters 45 Specialissa 25.5.

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2012 klo 09:26
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) pop- ja jazzmusiikin suuntautumisvaihtoehdolla on kunnia saada Bommitommi opettajavieraakseen toukokuun lopussa. Tommin vierailu päättää Oamkin pop-/jazz-kevään 45 Specialin (Saaristonkatu 12, Oulu) lavalle, jossa nuori oululaiskaarti päästää viikon aikana oppimansa riddimit lentoon perjantaina 25.5.

Luvassa on monipuolinen läpileikkaus reggaen tärkeimmistä historiallisista tyyleistä: varhaista rocksteadyä, 70-luvun one drop -perinnettä, 80-luvun alun Roots Radics -tyyliä sekä nyky-reggaeta. Suomi-reggaen ja pakollisen Marleyn lisäksi luvassa on jamaikalaisia klassikkoja muun muassa Carlton & The Shoesilta, Alton Ellisiltä ja Marcia Griffithsiltä.

Suomi-reggae on kokenut 2000-luvun aikana huikean nousun pienten harrastajapiirien marginaalifiilistelystä isojen festarien päälavoille ja albumilistojen kärkisijoille. Tärkeimpiä kotimaisia reggae-nimiä, kuten Raappanaa, Jukka Poikaa ja Soul Captain Bandia yhdistävät rohkeasti sosiaalisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin kantaa ottavat sanoitukset sekä letkeinä ja traditiotietoisina rullaavat groovet, joiden takana on useimmiten yksi ja sama henkilö, tuottaja Tommi Tikkanen alias Bommitommi.

Muusikot

  • Maria Iivonen, Anne Juurikkamäki, Anni Huovinen, Tiina Kaikkonen – laulu
  • Janne Kiilakoski, Toni Jakku-Hiivala – kitara
  • Pasi Hiltula – koskettimet
  • Kata Kuure – basso
  • Olli Estola – rummut

Lisätietoja

Mira Kolanen, tapahtumatuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

oamk.fi

rotos.fi

www.45special.com

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tommi_Tikkanen

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs