Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Backas Jazz valloittaa Vantaalla 8.-11.6.2011

HOK-Elanto

Backas Jazz valloittaa Vantaalla 8.-11.6.2011

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2011 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Perinteinen Backas Jazz kokoaa jälleen kesäkuussa sankan joukon jazzmusiikin ystäviä Backaksen Kartanon Puimalaan. Nelipäiväisessä tapahtumassa esiintyy monipuolinen sikermä koti- ja ulkomaisia huippunimiä. Tarjonnan täydentävät tunnelmalliset jazzillalliset sekä maksuttomat kirkko- ja puistokonsertit.

Vantaan Perinnejazz ry:n järjestämä Backas Jazz -tapahtuma tarjoaa neljän päivän ajan huippuartistien esiintymisiä, jazzillallisia sekä puisto- ja kirkkokonsertteja. Mukana on myös yleisölle maksutonta ohjelmaa ja edullisempia elämyksiä S-Etukortilla. Backaksen idyllinen kartanomiljöö antaa tapahtumalle oman leimansa ja on jo itsessään vierailun arvoinen paikka.

Perjantain pääkonsertin musiikista vastaavat tänä vuonna New Orleans Rhythm Gang, Jay’s Frantic feat. Niko Ahvonen ja Oiling Boiling Rhythm ’n’ Blues Band feat. Pepe Ahlqvist. New Orleans Rhythm Gangin perinteisen dixielandkokoonpanon tiukka street beat -komppi höystettynä Matti Iiramon tailgate-tyylisellä pasuunansoitolla vie ajatukset varmasti New Orleansin kaduille ja kujille. Oiling Boiling Rhythm ’n’ Blues Band on Matti Oilingin bändi sellaisena kuin se häneltä jäi. Porukkaa vetää Erno Tiittanen Matin lesken siunauksella ja luvalla. Matin rumpuosuuden yhtyeessä korvaa Juha Litmanen, eräs arvostetuimmista rumpaleistamme.

Maistuisiko illallinen svengaavan jazzmusiikin tahdissa? Keskiviikkona ja torstaina 8.–9.6. Backaksen Kartanon Puimala on katettu valkoisilla liinoilla. Buffetpöydän herkulliset antimet ja kesäillassa rennosti soljuva jazz muodostavat unohtumattoman elämyksen. Jazzillallinen on loistava vaihtoehto ystävysten yhteiseksi illanvietoksi, työkavereiden illanistujaisiin tai kiitokseksi yhteistyökumppaneille

Jazzillallisilla esiintyy Tribute to Benny Goodman, jossa musisoivat Antti Sarpila, Zhenia Gimer ja Keith Hall. Jay’s Frantic feat. Niko Ahvonen tarjoaa puolestaan letkeitä säveliä kesäillassa Juho Hurskaisen, Juppo Paavolan, Jonni Seppälän, Harri Saanion, Lasse Sirkon, Masa Orpanan ja Niko Ahvosen johdolla.

Torstain päiväkonsertissa kuullaan Juulia Kawkan How My Heart Sings. Vantaan Pyhän Laurin kirkossa järjestettävään kirkkokonserttiin on vapaa pääsy. Lauantain Jazz Street – ilmainen puistokonsertti tarjoaa elämyksiä koko perheelle Backaksen Kartanon puistossa. Luvassa on New Orleans-henkistä paraatiorkesterimusiikkia, spiritual- ja gospelsävelmiä, viihteellistä jazzia sekä jazzillista viihdettä. Konsertin johtaa ja juontaa Teppo Salakka.

Backas Jazzin artistit, ohjelmat, illallisbuffetit ja lippuhinnat ovat luettavissa osoitteessa www.backasjazz.com.

Liput ovat myynnissä: www.menolippu.fi ja www.lippupalvelu.fi. Illalliskortit Menolipusta tai S-ryhmän myyntipalvelusta ravintolamyynti(at)sok.fi.

Tapahtumapaikka:

www.backaksenkartano.fi

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Karoliina Paavilainen, tiedottaja

puh. 040 575 6020

karoliina.paavilainen(at)s-music.fi

Reijo Päärni, hallituksen varapuheenjohtaja

puh. 050 67 384

reijo.paarni(at)ncc.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs