Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Asiakaspalvelu paranee teatterilla

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Asiakaspalvelu paranee teatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 10:44
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin yleisölämpiössä sijaitseva ovilipunmyynti laajenee palvelemaan asiakkaita paremmin. Teatterin lipunmyynti on 4.10. alkaen avoinna tiistaista perjantaihin klo 12–16 sekä kaikkina esityspäivinä klo 12:sta esityksen alkuun asti. Teatterilta voi ostaa lippuja myös kaupunginorkesterin konsertteihin. 

Teatterin lipunmyynti

Kaivokatu 5 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs)
Avoinna ti–pe klo 12–16 sekä esityspäivinä klo 12–esityksen alkuun
puh. 05 616 2290, teatteri@lappeenranta.fi 

Teatterinjohtaja Timo Sokura on tyytyväinen uudistukseen ja muistuttaa tilojen ainutlaatuisuudesta palveluiden äärellä. 

– Teatteri avautuu kauppakeskukseen entistä enemmän, kun lipunmyynti saadaan auki myös teatterin aulassa. Nyt voi kätevästi kauppareissulla hakea teatteriliput ja käsiohjelman. Samalla kannattaa silmäillä tämän vuoden arkkitehtuuri Finlandia-ehdokkaan komeita aulatiloja, Sokura kehottaa. 

Parempaan asiakaspalveluun on panostettu myös teatterin uusilla pakettituotteilla. Yhdessä ostotapahtumassa asiakkaalle voidaan Näytös-pakettiin kääriä teatterilippu, käsiohjelma, naulakkopalvelu sekä väliaikatarjoilu. Ryhmille on luotu omat Tervetuloa- ja Kulissikierros-paketit. Paketteja myydään niin teatterilla kuin Winkissä. Lisätietoa paketeista saa lipunmyynnistä sekä teatterin kotisivuilta lprteatteri.fi. 

– Lipunmyynnin laajentamisella ja paketeilla parannamme saavutettavuutta ja asiakaskokemusta. Haluamme, että asiakkaan on mahdollisimman helppoa ja mukavaa tulla teatteriin, kertoo markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman

Asiakaspalvelun lisääminen teatterilla ei vaikuta Asiakaspalvelukeskus Winkin aukioloon. Edelleen teatteri- ja konserttilippuja voi varata ja ostaa tuttuun tapaan kaupungintalolta. 

Asiakaspalvelukeskus Winkki

Villimiehenkatu 1 (kaupungintalo, 1. krs)
ma−ke, pe klo 8−16, to 8–17
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Kaupunginteatterin ja -orkesterin lippuja on saatavilla myös Lippupisteen toimipaikoista kautta maan ja verkkokaupasta lippu.fi Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti. 

Lappeenrannan kaupunginteatterin syysohjelmisto on monipuolinen, komediallinen ja kiinnostavasti kiinni elämässä. Syyskuussa ensi-iltansa saanut ajankohtainen ja palkittu tragikomedia Kuin ensimmäistä päivää on armoton ja humoristinen kuvaus hoitokotien arjesta. Lokakuussa Pienelle näyttämölle valmistuu yhden näytöksen mittainen, Juice Leskisen suomentama Broadway-revyy Halua mut hiukan ja marraskuussa kantaesityksenä paikallisaiheeseen pohjaava urheilukomedia Jonni. Railakkaan hauska Mummo tekee paluun ja antaa näyttämölle vauhtia pikkujouluaikaan. 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi 

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Kaupunginteatteri, Kaivokatu 5, kauppakeskus IsoKristiina 3. krs
Avoinna ti–pe 12–16 sekä esityspäivinä 12–esityksen alkuun 

Lippupisteen toimipaikat kautta maan ja lippu.fi (Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti).

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs