Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Art on Ice jääspektaakkeli toistamiseen Suomeen

Infront Finland

Art on Ice jääspektaakkeli toistamiseen Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 09:00
Julkaisija: Infront Finland

Art on Ice jääspektaakkeli toistamiseen Suomeen.

Mukana mm. Jenni Vartiainen, Laura Lepistö, Hurts, Loreen, Team Unique sekä joukko taitoluistelun tunnetuimpia tähtiä maailmalta.

Art on Ice jääspektaakkeli valtaa Helsingin Hartwall Areenan 11. maaliskuuta 2014. Maailmankuulu jääshow esiintyi livenä suomalaisyleisölle viime vuonna ensimmäisen kerran. Art on Ice jäägaalan suosio perustuu huipputaitoluistelijoiden sekä laadukkaiden artistien yhdistelmään.

Taitoluistelutähdistössä tämän vuoden kiertueella on mukana suuri joukko moninkertaisia arvokisamitalisteja: Stéphane Lambiel (kaksinkertainen miesten maailmanmestari) Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov (pariluistelun maailmanmestarit), Kurt Browning (nelinkertainen maailmanmestari), Joannie Rochette (olympialaisten pronssimitalisti), Aliona Savchenko & Robin Szolkowy (nelinkertaiset maailmanmestarit), Nathalie Péchalat & Fabian Bourzat (MM-pronssimitalistit) ja Sarah Meier (Euroopan mestari). Volosozhar & Trankov, Savchenko & Szolkowy sekä Péchalat & Bourzat kuuluvat lisäksi Sotšin olympialaisten mitaliehdokkaisiin.

Suomalaiskatsojien mieltä riemastuttaa lisäksi omien tähtiemme mukanaolo Helsingin showssa. Art on Ice on kutsunut mukaan muodostelmaluistelun hallitsevan maailmanmestarijoukkue Team Uniquen ja Laura Lepistön, joka voitti urallaan sekä Euroopan mestaruuden että MM-pronssia.

Loreen, Hurts, Jenni Vartiainen

Jääspektaakkelissa esiintyvät livenä sellaiset huippunimet kuin ruotsalainen Loreen, joka voitti vuonna 2012 Eurovision laulukilpailun laulullaan “Euphoria”. Valtavaan suosioon Suomessa ja maailmallakin noussut Hurts on toinen Art on Icen kansainvälisistä tähdistä. Albumit “Happiness” (2010) ja “Exile” (2013) ovat menestyneet kansainvälisillä levymarkkinoilla. Tunnetuimpia heidän kappaleistaan ovat “Wonderful Life”, “Stay” ja “Miracle” jotka soivat radiokanavilla ympäri maailman. Ennen menestystään yhtyeen jäsenistä Adam Anderson hankki elantonsa maitomiehenä kun taas Theo Hutchcraft puutarhurina hautausmailla.

Suomalaisnimistä Hartwall Areenan lavalle nousee syksyllä Terra-albuminsakin julkaissut Jenni Vartiainen. Suomalaissuosikit Laura Lepistö ja Jenni Vartiainen yhdistävät taitonsa esiintymällä yhdessä. Vartiaisen taitoluistelutaustasta huolimatta, vain Lepistö esiintyy tällä kertaa luistimet jalassa. Lepistö on esiintynyt kerran aikaisemmin Art on Icen näytöksessä Tukholmassa. Show jäi vahvasti hänen mieleensä.

     - Kokemus oli hieno, sillä Art on Ice on mielestäni isoin ja vakuuttavin show joka maailmalta löytyy. Live-musiikkiin luisteleminen yhdessä muiden huippuluistelijoiden kanssa on mahtavaa.  Uskon lisäksi, että Helsingin showssa näemme tuoreita Sotšin mitalisteja, Laura Lepistö hehkuttaa.

Monelle suomalaiselle uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus on 26-vuotias georgialainen pianisti Khatia Buniatishvili. Huippupianistin konserttisolistin ura alkoi jo 6-vuotiaana. Maailmalla hänet tunnetaan erityisesti Chopin tulkinnoistaan.

Art on Ice kiertue alkaa Sveitsistä, jossa sillä on kymmenen näytöstä ja päättyy Tukholmaan. Viime vuoden vastaavalla kiertueelle oli yli 90 000 katsojaa.

Lehdistön akkreditoituminen tapahtumaan:

Lehdistö voi akkreditoitua tapahtumaan 1.–28.2.2014 välisenä aikana. Akkreditoituminen ja lisätiedot sähköpostitse osoitteeseen tomi.frick@infrontsports.com / puhelimitse +358 40 777 9996.

Info: www.artonice.com 
Helsinki shown liput: www.lippu.fi 
Facebook: www.facebook.com/artonice

 

Art on Ice 2014 kiertue:

Zurich, Hallenstadion, 27.2 – 2.3.2014
Lausanne, Patinoire de Malley, 4.-5.3.2014
Davos, Vaillant Arena, 7.-8.3.2014
Helsinki, Hartwall Areena, 11.3.2014 
Stockholm, Ericsson Globe Arena, 13.3.2014

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs