Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Antalis vahvasti mukana sisustusmateriaaleissa

Antalis Oy

Antalis vahvasti mukana sisustusmateriaaleissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 09:59
Julkaisija: Antalis Oy

Tänä päivänä sisustusmateriaaleilta vaaditaan yksilöllisyyttä ja helppoutta niin kotona kuin liike-elämässäkin. Ilmettä muutetaan usein, joten vaihtamisen täytyy tapahtua joustavasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienellä jätemäärällä. Tunnelmaa halutaan luoda kuvan lisäksi pintakuvioinneilla. Myös erilaiset toimintaympäristöt asettavat materiaaleille erilaisia vaatimuksia.

Antalis vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin Coalan suurkuvatulostusmateriaalien valikoimalla, joka laajenee tapeteilla, ikkunakalvoilla sekä seinä- ja lattiatarroilla. Näille kaikille on yhteistä digitaalinen tulostettavuus sekä helppo asennettavuus ja poistettavuus. Personoitujen materiaalien käyttö vähentää jätettä, sillä sitä hankitaan vain kulloinkin tarvittava määrä.

Kattava Coala Wall Design –valikoima soveltuu lähes kaikille tulostustekniikoille. Tulostettavat tapetit kiinnitetään liisteröimällä tai liimaamalla, saatavana on myös käteviä esiliisteröityjä vaihtoehtoja. Tapettimateriaalien pohjana on paperi, non-woven tai lasikuitu. Pintakuvioinneissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja osa tapeteista on vinyylipäällystettyjä.

Coala Wall Design –valikoimassa on huomioitu eri toimialojen rajoitukset, joten ne soveltuvat erinomaisesti terveydenhuollon ympäristöön, hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin, toimistoihin, myymälöihin, näyttelyihin ja kodin sisustamiseen. Tapetit ovat B1-/M1-paloluokiteltuja. Non-woven-laadut ovat lisäksi IMO-luokiteltuja soveltuen laivakäyttöön ja Bio-proof-käsiteltyjä, jolloin ne estävät bakteerien ja levien muodostumisen. Tapetit ovat myös puhdistettavia.

Coala Wall Design –materiaaleille on luotu maksuttomat ICC-profiilit, joilla taataan laadukas tulostusjälki. Ne löytyvät osoitteesta www.antalis.fi.

 

LISÄTIETOA                        

Antalis Oy

Mika Pöllänen, liiketoimintapäällikkö, VisCom

mika.pollanen@antalis.fi

puh. (09) 348 300, GSM 050 527 9481

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 5500 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 67 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli 38 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit ja -tulostimet sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs