Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Tiedekeskus Pilke ja Ponsse ihastuttivat Kansallismuseon Metsäpäivillä

Metsähallitus

Tiedekeskus Pilke ja Ponsse ihastuttivat Kansallismuseon Metsäpäivillä

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2015 klo 16:31
Julkaisija: Metsähallitus

Tiedekeskus Pilkkeen Metsäpeliluola ja Ponsse Oyj:n Scorpion-harvesteri olivat mukana Kansallismuseon Metsäpäivillä Helsingissä 25.-26.4.2015.

Kansallismuseon Metsäpäivillä keskusteluoppaat kertoivat Metsäsuomalaiset-näyttelystä ja asiantuntijaluennoissa aihetta käsiteltiin pintaa syvemmältä. Pilkkeen Metsäpeliluolassa perheet pitivät yhdessä hauskaa pelaamalla metsäaiheisia pelejä. Pilkkeen innoittajat myös jakoivat museovieraille 500 havupuun taimea. Taimet tapahtumaan lahjoitti Fin Forelia Nurmijärven taimitarhalta. Ponssen Scorpion-metsäkone oli näytillä museon pihalla. Lauantaina museossa oli yli 400 kävijää, joista puolet oli lapsia ja nuoria. Sunnuntaiaamuna Kansallismuseossa vieraili 800 partiolaista valtakunnallisen Partioviikon kaupunkiseikkailussa. Iltapäivällä sunnuntaina museokävijöitä oli yhteensä jo reilu tuhat.
 
Tiedekeskus Pilkkeen Metsäpeliluola matkusti Rovaniemeltä Helsinkiin. Vierailu Kansallismuseossa jatkuu 30.4. saakka. Tiistaista torstaihin Metsäpeliluolaan ja museon Metsäsuomalaiset näyttelyyn kutsuttiin myös koululaisryhmiä. Koululaisten työpajat varattiin loppuun hetkessä.

Tiedekeskus Pilkkeen Metsäpeliluola on uudenlainen pelialue, joka houkuttelee tutustumaan metsiin ja uusiutuvien luonnonvarojen käyttöön. Metsäaiheiset pelit sopivat kaikenikäisille ja ovat hauskaa, yhteistä puuhaa. Metsistä opitaan esimerkiksi metsäkonesimulaattorin ohjaimissa ja erilaisia iPad- ja lautapelejä pelaamalla. Metsäpeliluolassa vierailu sisältyy Kansallismuseon pääsylippuun.


Lisätietoja:

Ritva Vaarala, markkinointipäällikkö, Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, ritva.vaarala@metsa.fi, p. 040 526 7370

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, PL 8016,  Ounasjoentie 6 (käyntiosoite), 96101 Rovaniemi www.tiedekeskuspilke.fi

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs