Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » TAMK kouluttaa Suomen ensimmäiset kansainvälisen projektijohtamisen maisterit

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMK kouluttaa Suomen ensimmäiset kansainvälisen projektijohtamisen maisterit

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2014 klo 14:21
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnistää syksyllä ensimmäisenä Suomessa kansainväliseen projektijohtamiseen keskittyvän englanninkielisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Sisältö on suunniteltu henkilöille, jotka tähtäävät kansainväliseen uraan projektijohtotehtävissä. 

Uusi koulutusohjelma Master’s Degree in International Project Management on akateemisesti painottuva ja se johtaa ylempään amk-tutkintoon. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa vastaamaan globaalin projektiliiketoiminnan tarpeita. 

”Usean suomalaisen yrityksen painopiste on siirtymässä enemmän tuotekehitykseen ja kansainvälisiin projekteihin. Yritykset puhuvatkin projektiliiketoiminnasta, jossa tuotanto tapahtuu globaalin alihankkijaverkoston kautta ja projektien hallinta tapahtuu keskitetysti Suomesta tai yrityksen ulkomaisesta yksiköstä käsin. Tuomme nyt tähän johtamisen haasteeseen kansainvälisen projektijohtamisen maisteriohjelman”, kertoo koulutuksen vastuuyliopettaja, dosentti Mauri Grönroos. 

”Meillä on harvinaisen laaja joukko vastuuopettajia, joilla on kovan luokan kansainvälinen projektikokemus. Miltei kaikilla kouluttajilla on akateemisen taustan lisäksi pitkä kansainvälisen liiketoiminnan kokemus Aasiasta, Euroopasta tai USA:sta. Tuotamme osan koulutuksesta yhteistyössä kansainvälisten kumppaniemme kanssa”, Grönroos jatkaa. 

Koulutusohjelma on suunnattu sekä amk-insinööreille että tradenomeille, joilla on vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus. Koulutusohjelman sisältö painottuu muun muassa kansainvälisen toimintaympäristön analyysiin, muutosjohtamiseen, kansainväliseen laskentatoimeen, riskienhallintaan, strategisen suunnittelun hallintaan, projektijohtamisen työkaluihin ja henkilöjohtamiseen ja tietotekniikkaan. Koulutusohjelmaan otetaan yhteensä 30 opiskelijaa.

 

Hakuaika koulutukseen on 3.3. - 1.4.2014. 

 

Lisätietoa koulutuksesta

Yliopettaja, dosentti Mauri Grönroos, mauri.gronroos(at)tamk.fi, p. 040 800 4349

Koulutuksen kuvaus ja hakuinfo

http://www.tamk.fi/cms/tamk.nsf/$all/8223D864ECA17F50C22577FF00453C62

Tampereen ammattikorkeakoulun hakutoimisto,  hakutoimisto(at)tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs