Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Specma laajensi Tampereella

Specma Oy

Specma laajensi Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 07:00
Julkaisija: Specma Oy

Specma avasi Tampereella uuden ison hydrauliikkamyymälän, varaston ja tuotantotilat. Specma on Pohjoismaiden johtava johdinjärjestelmien, hydraulikomponenttien ja -järjestelmien toimittaja.

Specman jälleenmyyntiketju on pohjoismaiden laajin hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan ketju. Ketju käsittää yli 120 myyntipistettä pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa. 

Tampereella Specmalla on ollut myymälä jo yli 20 vuotta ja tuotantoyksikkö on toiminut entisissä Cargotecin tiloissa, josta Cargotecin tuotannollinen toiminta siirrettiin viime vuosien aikana Puolaan. Samaan aikaan Specma perusti oman yksikön Puolassa jonne siirrettiin valtaosa Tampereen yksiköstä ja jonne keskitettiin tuotantotoimintoja myös Ruotsista.

Tampereelle jäljelle jäänyt toiminta on nyt siirretty Sarankulman teollisuusalueelle yhteisiin uudistettuihin tiloihin paikallismyymälän kanssa. Tuotantoyksikölle on samalla siirretty töitä Specman muista toimipisteistä, joten esimerkiksi uutta putkentaivutusautomaattia eikä kaikkia laitteita tarvinnut siirtää Puolaan muiden tuotantolaitteiden mukana.

Nykyaikaisten lähes 3000 neliön toimitilojen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Avattu uusi iso myymälä palvelee laajalla tuotevalikoimallaan tehokkaasti alueen asiakkaita isoista laitevalmistajista koneurakoitsijoihin ja maatalousyrittäjiin.

Avajaiset pidettiin syyskuun lopussa ja samassa yhteydessä HydroPiste -ketjun yrittäjillä oli vuosikokous. Vuosikokouksessa käsiteltiin ketjun tulevia muutoksia, mikä tarkoittaa mm. pohjoismaisen yhteistyön lisääntymistä. Vaikka hydrauliikan markkinat ovat Suomessa pudonneet selvästi, on laajentuvan HydroPiste -ketjun myynti ollut edelleen nousussa jo seitsemättä vuotta.

Kahden avajaispäivän aikana väkeä riitti välillä tungokseen saakka ja paikalla olleet yhteistyökumppanit pitivät avajaisia onnistuneina myös kaupallisesti. Avajaisillanvietossa oli yli 100 asiakasta ja yhteistyökumppania.

www.hydropiste.fi

www.specma.fi

 

Lisätietoja: Myyntipäällikkö Jarkko Taipale, p. 040 831 9660, jarkko.taipale@specma.fi

Liitetiedostot

Specma on pohjoismaiden johtava johdinjärjestelmien, hydraulikomponenttien ja -järjestelmien toimittaja. Yhteistyömme kansainvälisten yritysten kanssa parantaa hydraulisten järjestelmien kestävyyttä vaativissa käyttöolosuhteissa. Specma toimii pohjoismaiden lisäksi Puolassa, Englannissa, Kiinassa, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Jälkimarkkinoita palvelee omista myyntipisteistä ja yli sadasta yrittäjävetoisesta jälleenmyyjästä koostuva ketju.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs