Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Siparilan moderni Pala-sisustuspaneeli sopii kaupunkikotiin

Siparila Oy

Siparilan moderni Pala-sisustuspaneeli sopii kaupunkikotiin

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2014 klo 12:44
Julkaisija: Siparila Oy

Uudenlainen tapa lisätä puun käyttöä sisustamisessa:

Siparilan moderni Pala-sisustuspaneeli sopii kaupunkikotiin

Kodin sisustuspaneelien valmistukseen erikoistuneen Siparilan uutuus on määrämittaan sahattu ja kätevästi pakattu Pala-sisustuspaneeli, joka tarjoaa myös aloittelevalle remontoijalle vaivattoman tavan päivittää kodin pintoja trendikkäällä ja lämminhenkisellä puulla.

Siparilan omassa suunnittelustudiossa kehitetyn, teknisesti innovatiivisen Pala-sisustuspaneelin tuotekehityksestä ovat vastanneet yhtiön inhouse-muotoilija Janne Tyynismaa yhteistyössä toimitusjohtaja Juha Sojakan kanssa.

”Halusimme tuoda markkinoille täysin uudenlaisen ratkaisun ekologisen puun hyödyntämiseksi myös kerrostalokotien sisustamisessa ja niiden tunnelman muuttamisessa. Pala-paneelien selkeä muotokieli ja skandinaaviseen sisustukseen soveltuvat värisävyt ovatkin mietitty erityisesti kaupunkikoteja silmällä pitäen”, Juha Sojakka kertoo. ”Pakkaukset ovat näppäriä kuljettaa esimerkiksi porraskäytävissä ja itse asennus onnistuu helposti liimaamalla.”

Viimeisteltyä pintaa helposti

Pelkistettyä designia edustavan Pala-sisustuspaneelin käyttö on suunniteltu yhtä helpoksi kuin tapetointi, sillä asentaminen onnistuu kokonaan ilman nauloja. Paneelien taakse levitetään muutamaan kohtaan SiparilaFix-erikoisliimaa, jonka jälkeen osat voidaan yhdistää ja kiinnittää haluttuun kohtaan. Sisustuspaneelien kaunis viimeistely ja niiden väliin jäävä kapea sauma muodostavat valmiiksi käsitellyn tyylikkään pinnan.

Palan avulla voi helposti koota sisustuksen piristykseksi yksittäisiä seinäpintoja tai vaikkapa sängynpäätyjä.  Sisustuspaneeleita voi yhdistellä esimerkiksi kalaruotokuvion tai tiililadonnan mukaisesti, sommitella neliöitä ja palkkeja sekä käyttää kahta sävyä rinnakkain. Kuviointien reunustamiseen on saatavana Palan kanssa käytettäviä koristelistoja.

Siparila valmistaa Pala-paneelia koivusta, männystä ja poppelista. Laudat on käsitelty kuultavan harmaan ja valkoisen rauhallisilla sävyillä. Mäntypaneeli on peittomaalattu valkoiseksi. Koivupaneelia on saatavana sekä valkolakattuna että lämpökäsiteltynä. Pala-paneelia on saatavana myös roiskevesisuojattuna, joten tuotetta voidaan asentaa kosteiden tilojen seiniin ja kattoihin mutta ei kuitenkaan varsinaiseen suihkutilaan eikä saunaan.

Kahden neliön kokoisiin kannettaviin pakkauksiin pakattujen Pala-sisustuspaneelien kuljettaminen onnistuu kaupasta kotiin myös autottomilta kaupunkilaisilta. Paneelien mitat ovat 9x120x1000 ja 9x95x1000. Palaan voi tutustua Habitare-messujen Siparilan osastolla Helsingissä 10. ̶ 14.9.2014. Osaston numero: 7e50.

Siparila on edelläkävijä sisustuspaneeleiden suunnittelussa

Reilussa kymmenessä vuodessa Juha ja Laura Sojakan perustama Siparila Oy on uudistanut kotimaisten ulkoverhous- ja sisustuspaneeleiden markkinoita suunnittelemalla ja valmistamalla pitkälle viimeisteltyjä tuotteita sekä ammattirakentajien että kuluttajien tarpeisiin.

Yhtiö onkin Suomessa ainoa valmistaja, jolla on tarjota sisustuspaneeleista oma kattava mallisto. Siparilan valmistamien tuotteiden suunnitteluun ovat osallistuneet muun muassa muotoilija Ristomatti Ratia ja sisustusarkkitehti Kari Lappalainen.

Taitavasti suunnitellun piilokiinnityksen ansiosta Siparilan laajaan tuoteperheeseen kuuluvilla sisustuspaneeleilla saadaan tyylikästä seinäpintaa ilman näkyviin jääviä naulojen kantoja. Poikkeuksen muodostavat malliston Retro-sisustuslaudat, joissa kiinnitysruuveilla on oma tehtävänsä visuaalisena yksityiskohtana.

Tasaisessa kasvussa oleva perheyritys Siparila työllistää tällä hetkellä noin 95 henkilöä. Yhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Jyväskylän Vaajakoskella sekä Parkanossa ja Haapavedellä.

Siparilan uutuus on modernia designia edustava Pala-sisustuspaneeli, jonka jujuna on sen helppo asennettavuus.

 

Tiedustelut:

Toimitusjohtaja Juha Sojakka, Siparila Oy, p. 044 333 4610, juha.sojakka@siparila.fi

Markkinointipäällikkö Kaisa Hämäläinen, Siparila Oy, p. 044 755 7812, kaisa.hamalainen@siparila.fi

Kuvapyynnöt: tiedottaja Pirjo Kuisma (Figuuri Oy), p. 040 554 3587, pirjo.kuisma@figuuri.fi

 

Liitetiedostot

Siparila Oy on vuonna 2003 perustettu puunjalostusteollisuuden kasvuyritys, joka kehittää ja valmistaa tulevaisuuden koteihin suunniteltuja puutuotteita kuten rakennusten ulkoverhouksia, sisustuspaneeleita ja piharakentamisen ratkaisuja sekä tarjoaa rakentamisen laatua parantavia palveluja. Siparilan tuotantolaitokset sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa ja Haapavedellä, joissa yhtiö työllistää 95 puualan ammattilaista. Vuoden 2013 liikevaihto oli 18,5 miljoonaa euroa, josta 30 prosenttia muodostui viennistä. Yksi suurimmista vientimaista on Tanska. www.siparila.fi ja www.topcoat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs