Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Seminaari uusille yrittäjille metsäbiotalouden mahdollisuuksista

Metsähallitus

Seminaari uusille yrittäjille metsäbiotalouden mahdollisuuksista

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 13:19
Julkaisija: Metsähallitus

Rovaniemellä järjestetään 15. syyskuuta Biotaloudesta uutta yritystoimintaa -seminaari. Tapahtuma on suunnattu biotalousyrittäjiksi aikoville ja jo alalla toimiville yrittäjille. Seminaari sisältää puheenvuoroja Suomen biotalousstrategiasta, uusista biotuotteista, biotalousyrityksen tuottavuudesta ja käytännön esimerkkejä innovaatioista. Lisäksi yrittäjät sekä rahoituksen ja yritystoiminnan ammattilaiset jakavat osaamistaan.

Metsäala on vahva, kestävä ja uudistuva, suomalaisen biotalouden perusta. Se on voimakkaasti kehittyvä ja näyttää suuntaa biotalouden uusille liiketoimintamahdollisuuksille. Suomen hallitus ohjaa 300 miljoonaa euroa biotalouteen ja puhtaiden ratkaisujen edistämiseen. Lapin ELY-keskuksen ylijohtaja Pirkko Saarela on yksi seminaarin alustajista ja kertoo, mitä tämä tarkoittaa. Muita seminaarin puhujia ovat mm. johtaja Sixten Sunabacka työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä professori Ali Harlin Teknologian Tutkimuskeskuksesta.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 11.9. mennessä sähköpostilla: tilaisuudet.mh@metsa.fi. Seminaari järjestetään 15.9. klo 10-15 Metsähallituksen Tiedekeskus Pilkkeessä (Ounasjoentie 6, Rovaniemi). Ohjelma osoitteessa www.tiedekeskuspilke.fi/biotalousseminaari. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kristiina Vuopala, yhteyspäällikkö, Metsähallitus, kristiina.vuopala@metsa.fi, p. 040 729 8819

 

Liitteenä kuvat:

Jan Leutola työstää ILAHU-lautaa. Kuva Treeform Oy.

Metsäkoneessa. Kuva Juri Laurila/Metsähallitus.

Liitetiedostot

Metsähallitus on luonnonvara-alan palveluja tuottava valtion liikelaitos, jolla on liiketoimintaa ja julkisia hallintotehtäviä. Toimialueeseemme kuuluvat metsätalous, luonnonsuojelu- ja valtion retkeilyalueiden hoito, retkeilypalvelut, metsästys- ja kalastus valtionmailla, maa-aineksen jalostus ja myynti, kiinteistötoiminta sekä taimi- ja siementuotanto.

Luonnonvarojen kestävä ja ympäristötietoinen käyttö sekä suojelu on ollut Metsähallituksen toimialana jo 150 vuoden ajan. Toimintamme perustana on valtionmaiden tuloksellinen kokonaishallinta, ja asiakkaitamme ovat niin kansalaiset kuin suuryrityksetkin.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs