Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Safetum Oy huolehtii Kuusamon Vuokratalojen kiinteistöturvallisuudesta.

Safetum Oy

Safetum Oy huolehtii Kuusamon Vuokratalojen kiinteistöturvallisuudesta.

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2014 klo 15:01
Julkaisija: Safetum Oy

Kiinteistö Oy Kuusamon Vuokratalojen pelastussuunnitelmat siirtyvät Safetumin Pelastusvalvoja.fi - verkkopalveluun. Pelastusvalvoja.fi on sähköinen työkalu kiinteistöturvallisuuden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Safetum Oy  huolehtii jatkossa kiinteistöjen pelastussuunnitelmien päivitykset, omatoimisen turvallisuuden valvonnan ja parantaa kiinteistöjen turvallisuutta keskinäisen sopimuksen mukaisesti.

Kuusamon Vuokratalojen toimitusjohtaja Osmo Törmänen on tyytyväinen Safetumin  palveluihin. ”Safetumin pelastusvalvojat laativat kiinteistöihimme pelastussuunnitelmat sekä huolehtivat niiden päivityksistä. Lisäksi Pelastusvalvojat ovat suorittaneet omatoimiseen turvallisuuden valvontaan liittyviä pelastustarkastuksia. Olemme saaneet paloturvallisuuteen liittyvät asiat yhdestä paikasta asiantuntevasti ja palvelut on sovitettu kiinteistökohtaisesti vastaamaan tarvettamme”.

Safetumin toimitusjohtaja Tuomas Jurvelinin mukaan Pelastusvalvoja – palveluiden kysyntä näkyy heillä asiakkuuksissa. ”Asiakkaat haluavat keskittää kaiken kiinteistöturvallisuuden hallinnan yhteen paikkaan ja vaativat yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua”.


Lisätietoja:

Tuomas Jurvelin, Toimitusjohtaja, Safetum Oy,  041 467 54 01

Osmo Törmänen, Toimitusjohtaja, Koy Kuusamon Vuokratalot, 0400 926 837

 

Safetum Oy on turvallisuusalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu turvallisuus- ja pelastussuunnitteluun, turvallisuusviestintään, kiinteistöjen pelastusvalmiuden ja varautumisen ylläpitoon, ihmisten pelastustietouden- ja osaamisen kehittämiseen sekä palo- ja poistumisturvallisuusselvitysten laadintaan. Yrityksen kiinteät toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen palveluille on myönnetty oikeus käyttää avainlippu-merkkiä, joka viestii kotimaiseen tarpeeseen suunnitelluista, vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Yritys huolehtii myös vastuullisesti tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Tästä osoituksena on Luotettava Kumppani - logon käyttöoikeus.

www.safetum.fi

www.turvallinenkiinteisto.fi

Kiinteistö Oy Kuusamon Vuokratalot on Kuusamon kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, jonka perustehtävänä on tarjota ja ylläpitää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja nykyisille sekä tuleville kuusamolaisillle. Yhtiön arvoja ovat turvallinen palvelu, kustannusvastuullisuus, yhteistyö ja kodikkuus.

www.kuusamonvuokratalot.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs