Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Ralliautoja voi testata Keuruulla

Metsähallitus

Ralliautoja voi testata Keuruulla

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 10:00
Julkaisija: Metsähallitus

Metsähallitus ja Motorsport Solutions Finland Oy ovat sopineet Keuruun entisen varuskunta-alueen tiestön käytöstä moottoriurheilukäyttöön, ralliautojen testaukseen ja ajoharjoitteluun tälle talvikaudelle.

Ralliautojen talvitestejä voidaan tehdä keskellä Suomea, kylmissä talviolosuhteissa, jossa tarvittavat palvelut ovat kuitenkin lähellä. Ralliautojen säätäminen ja huoltaminen on mahdollista tehdä lämpimässä hallissa. Käytössä olevat tieosuudet vastaavat tietyyppiä, jollaisilla rallin MM-sarjan ainoa talvikilpailu Ruotsissa ajetaan.

Motorsport Solutions toimii ns. sateenvarjoyrityksenä, joka hoitaa tiestön käyttöoikeuden varaukset ja luovutukset muille toimintaa harjoittaville yrityksille tai yhdistyksille. Alueelle pääsy on mahdollista kaikille rallitestausta ja ajoharjoittelua tarvitseville. Myös kilpailujen järjestäminen on Keuruulla mahdollista.

Sopimus ei estä sopimusalueella harjoitettavaa metsätaloutta tai muuta toimintaa. Turvallisuudesta huolehditaan ja tiestöä on ajoittain suljettuna moottoriurheilukäytön johdosta.

Lisätietoja:
Metsähallitus, tiedottaja Keijo Kallunki, 040 5362 184
Motorsport Solutions Finland Oy, Toni Mäkinen, 0400 525 828

Liitetiedostot

Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs