Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi Pilkkeessä

Metsähallitus

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi Pilkkeessä

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2015 klo 14:15
Julkaisija: Metsähallitus

Suomen Metsäyhdistys ja Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke kutsuvat parikymmentä nuorta tulevaisuuden vaikuttajaa Rovaniemelle 3.-5.6.2015 kuulemaan, näkemään ja tekemään asioita liittyen metsiin, biotalouteen ja vähän koko maailman tulevaisuuteen.

Pilkkeessä järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi. Suomen Metsäyhdistys suunnittelee samanlaisten tapahtumien järjestämistä jatkossa eri puolilla Suomea. Tavoitteena on tarjota uusia ajatuspolkuja biotalousjargoniin, herättää kiinnostus metsää kohtaan sekä tarjota mahdollisuus verkostoitua hengenheimolaisten ja toisinajattelijoiden kanssa.

Kolmen päivän aikana osallistujat pohtivat metsien ja yhteiskunnan ja ympäristön tilaa metsäisestä näkökulmasta. Mitä tarkoittaa biotalous? Saako metsää kaataa? Miksi mediassa edelleen puhutaan sellutehtaista? Eikö metsäteollisuus kuulu menneisyyteen? Mihin puuta käytetään? Ketä edes kiinnostaa?!

Torstaina 4.6. klo 10.00-11.00 metsäfoorumin ohjelmassa on kaikille avoin ja maksuton Pilke Cafe –tilaisuus, jossa puhujana toimii seikkailija Arman Alizad. Tilaisuus järjestetään Tiedekeskus Pilkkeessä ja sen aiheena on "Arman ja biotalous – unelma paremmasta maailmasta".

Lisätietoja:
Piritta Marttila, oppimisinnoittaja, Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, piritta.marttila@metsa.fi, p. 040 147 7871

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, PL 8016,  Ounasjoentie 6 (käyntiosoite), 96101 Rovaniemi www.tiedekeskuspilke.fi

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs