Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Ministeri Orpo edistää elintarvikkeiden ja sahateollisuuden vientiä Kiinassa

Maa- ja metsätalousministeriö

Ministeri Orpo edistää elintarvikkeiden ja sahateollisuuden vientiä Kiinassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 09:49
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeri  Petteri Orpo matkustaa Kiinaan ensi viikon tiistaina. Nelipäiväisen vierailun tavoitteena on edistää Suomen ja Kiinan välistä yhteistyötä metsä-, maatalous- ja elintarvikesektoreilla.
 
- Pyrimme avaamaan uusia markkinoita suomalaiselle elintarvikeviennille. Tavoitteena on myös edistää suomalaisen sahateollisuuden korkealaatuisten tuotteiden vientiä Kiinan markkinoilla, toteaa Orpo.
 
Elokuussa Suomessa vieraili kiinalainen delegaatio tarkastamassa maito- ja liha-alan laitoksia ja tapaamisissa jatketaan aiheesta keskustelua. Suomalaista maitojauhetta, ohraa ja kauraa viedään jo Kiinaan.
 
Ministeri Orpo vierailee Shanghaissa järjestettävillä Furniture China 2014 -messuilla ja pitää avauspuheen messujen yhteydessä järjestettävässä Team Finland -seminaarissa, jonka aiheena on puun rooli ja mahdollisuudet tulevaisuuden biotaloudessa. Ministeri tapaa messuilla Kiinan huonekaluteollisuusliiton ja Shanghain puutavarakauppiaiden liiton edustajia.
 
Vierailunsa viimeisenä päivänä perjantaina ministeri vierailee Pekingissä Kiinan maatalousministeriössä ja tapaa metsäministerin sekä varamaatalousministerin.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
erityisavustaja Tiina Rytilä, p. 0295 162 132
etunimi.sukunimi@mmm.fi


 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs