Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 6.2.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 6.2.

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2016 klo 08:51
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Evolla on mahdollista tutustua monipuoliseen metsäalan koulutukseen ja oppimisympäristöihin avoimien ovien tapahtumassa lauantaina 6. helmikuuta 2016. Tapahtuman järjestävät Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin metsäalan koulutukset. Tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy klo 14, ja se järjestetään Evon kampuksella (os. Saarelantie 1, Hämeenlinna).

Evokeskuksessa voi keskustella opojen ja muun henkilöstön kanssa metsäopiskelun joustavista suoritusmahdollisuuksista ja oman aiemman osaamisen hyödyntämisestä opinnoissa. Päivän aikana voi tutustua opiskeltaviin asioihin, henkilökuntaan, opiskelijoihin ja elämään Evolla. Opiskelijat esittelevät Evon metsäosuuskuntaa, jossa käytännön töiden ohessa opiskellaan metsäpalveluihin ja yrittäjyyteen liittyviä asioita.

Konehallilla on metsätyövälineitä, erikoispuiden kaato- ja hoitopalveluihin liittyvää opetusmateriaalia ja kiipeilyvarusteita esillä. Metsäkonesimulaattorilla voi sisällä kokeilla kuormaustaitojaan, ja ulkona on esillä Ponsse Dual -yhdistelmäkone ja muu metsäkuljetuskalusto, sekä sään salliessa erikoispuun kiipeilynäytös. Vihreässä talossa voi tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on tarjolla keittolounas klo 11–13. Opiskelijayhdistys myy ulkona makkaraa ja nokipannukahvia nuotion lämmössä.

Hämeen ammatti-instituutista valmistuu metsuri-metsäpalvelun tuottajia, ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

Lisätiedot

Ulla Rauhala, puh. 040 723 1201

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs