Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Metsämestarikoulutuksessa vapaita aloituspaikkoja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Metsämestarikoulutuksessa vapaita aloituspaikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2013 klo 10:36
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa Evolla alkaa helmikuussa metsämestarin erikoisammattitutkintoon valmentava koulutus. Metsäalan ammattilaisille tarkoitetussa koulutuksessa on vielä vapaana muutama aloituspaikka.

Metsämestari toimii esimerkiksi työnjohtajana tai työnopastajana, neuvoo asiakkaita ja ohjaa työryhmiä metsäalan töissä. Tutkinnon suorittanut pystyy työskentelemään erikoisosaamista vaativissa kohteissa, kuten taajama-alueilla, puistometsissä ja myrskytuhometsissä.

Opintojen keskeistä sisältöä on metsäluonnonhoito, työn suunnittelu ja toteutus, asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot sekä metsien käsittely. Vapaasti valittavassa tutkinnon osassa voi perehtyä metsien monikäyttöön, metsätalouden ja monikäytön kuljetuskaluston käyttöön ja huoltoon tai metsäsuunnitteluun. Lisäksi vapaaehtoiseksi tutkinnon osaksi voi valita Ammatinharjoittaminen ja yrittäjyys -kokonaisuuden. Opetus on hyvin käytännönläheistä, siihen sisältyy lähjaksoja, etäopiskelua ja työskentelyä useissa erilaisissa työkohteissa.

Erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja on laajuudeltaan 30 opintoviikkoa. Metsämestarin erikoisammattitutkinto suoritetaan näytöin, jotka voi antaa joko valmistavan koulutuksen yhteydessä tai sen jälkeen.

www.hami.fi

Lisätiedot
Jyrki Haavisto, p. 03 646 5360 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs