Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Metsähallitus utelee metsäalan yrittäjien mielipiteitä

Metsähallitus

Metsähallitus utelee metsäalan yrittäjien mielipiteitä

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 09:47
Julkaisija: Metsähallitus

Mitä mieltä Metsähallitukselle urakoiva yrittäjä on työmaidensa olosuhteista ja millä tavalla niitä voisi kehittää? Metsätalous utelee metsäalan yrittäjien näkemyksiä kesän alussa toteutettavalla laajalla kyselyllä sekä elokuun aikana tehtävillä syventävillä haastatteluilla.

Sähköisesti toteutettava kysely lähetetään Metsähallituksen sopimusyrittäjille sekä yrittäjille, jotka ovat tutustuneet Metsähallituksen sähköisiin tarjouspyyntöihin Internetissä. Kyselyn kohteena ovat erityisesti puunkorjuun ja metsänhoidon yrittäjät.

Yrittäjien lisäksi näkemyksensä voivat esittää Metsähallituksen omat korjuu- ja metsänhoitoesimiehet sekä suunnittelijat.

”Haluamme varmistaa, että yrittäjä voi tehdä työnsä tehokkaasti ja turhia kustannuksia välttäen”, kertoo kehittämisasiantuntija Kari Louhisalmi Metsähallituksesta.

Syksyn mittaan on tarkoitus pitää myös yhteisiä työpajoja, joissa Metsähallitus yhdessä yrittäjien kanssa pohtii ratkaisuja esiin tulleisiin kehittämistarpeisiin. Lopulliset tulokset palveluiden tuotanto-olosuhteiden kehittämisestä saadaan vuoden lopussa.

Lisätietoja:
Metsähallitus, kehittämisasiantuntija Kari Louhisalmi, p. 0400 289 168, kari.louhisalmi(at)metsa.fi

Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs