Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Lisähaku Maaseudun kehittämisen koulutukseen SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Lisähaku Maaseudun kehittämisen koulutukseen SeAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2014 klo 16:21
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Perjantaista 8.8.2014 alkaen on vielä mahdollista hakea Seinäjoen ammattikorkeakoulussa syksyllä alkavaan kaksivuotiseen Maaseudun kehittämisen koulutukseen. Luonnonvara-alan ylempään AMK-tutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu agrologeille ja metsätalousinsinööreille.

Osa koulutuksen opinnoista painottuu metsäenergian tuottamiseen ja energiayrittäjyyteen. Kansainvälisyys on vahvasti opetuksessa mukana. Muun muassa California Polytechnic State University:stä opetukseen osallistuu vieraileva professori Douglas Piirto ja opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä osa opinnoistaan ulkomailla.

Tutkinnon voi opiskella työn ohessa. Lähiopetusta järjestetään Ilmajoella ja Seinäjoella 2–3 päivää kerrallaan 1–2 kertaa kuukaudessa.

Haku ja valintakokeet

Hakuaika Maaseudun kehittämisen koulutukseen on 8.–18.8.2014. Koulutukseen haetaan erillisellä paperilomakkeella suoraan SeAMKiin. Hakulomakkeen on oltava SeAMK Hakutoimistossa 18.8. klo 15. Lomakkeen saan verkkosivuilta osoitteesta www.seamk.fi. Valintakokeet pidetään heti haun päätyttyä 19.8. klo 10–14 Seinäjoella.

Lisätietoja

www.seamk.fi, koulutusohjelmapäällikkö Jussi Esala puh. 040 830 7473, jussi.esala@seamk.fi.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs