Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » LAMKin Ilkka Tarvainen Puuteollisuusinsinöörien yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMKin Ilkka Tarvainen Puuteollisuusinsinöörien yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2014 klo 15:40
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun puutekniikan lehtori Ilkka Tarvainen on valittu Suomen Puuteollisuusinsinöörien yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää suomalaisen puutuoteteollisuuden menestystä kehittämällä jäsenkunnan ammattitaitoa sekä olla osaltaan luomassa työelämässä tarvittavaa ammatillista verkostoa. Tulevaisuuden turvaamiseksi yhdistys kannustaa ja tukee mekaanisen metsäteollisuuden palvelukseen tähtääviä opiskelijoita.

Tarvainen on ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 1993 lähtien ja hallituksessa mukana jo 3 vuotta varapuheenjohtajana.

-          Nyt olen metsäteollisuuden näköalapaikalla, josta pystyn varmasti luomaan hyviä suhteita alan päättäjiin ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Uskon vahvasti, että uusi asemani Suomen puuteollisuusinsinööriyhdistyksen johdossa tulee auttamaan Lahden ammattikorkeakoulun puutekniikan koulutuksen kehittämistä, Tarvainen sanoo.

Suomen puuteollisuusinsinöörien yhdistys on perustettu vuonna 1939. Henkilöjäseniä on yli 400 ja yritysjäseniä lähes 20.

Lisätietoja
Ilkka Tarvainen,
Lahden ammattikorkeakoulu
p. 044 708 1103 

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs