Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Evon metsäopetuksessa avoimet ovet lauantaina 8.2. klo 10–14

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Evon metsäopetuksessa avoimet ovet lauantaina 8.2. klo 10–14

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2014 klo 08:15
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tule tutustumaan monipuoliseen metsäalan koulutukseen ja erilaiseen oppimisympäristöön lauantaina 8.2.2014 klo 10–14 Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin Evon yksikköön Lammille Hämeenlinnaan (os. Saarelantie 1, EVO).

Hämeen ammatti-instituutista Evolta valmistuu metsuri-metsäpalvelujen tuottajia ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

Mitä tekee metsuri tänään? Miten metsätalousinsinööriopinnot uudistuvat? Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksen avoimissa ovissa. Evokeskuksessa voi päivän aikana tutustua opiskeltaviin asioihin, opiskelijoihin, henkilökuntaan ja elämään Evolla.

Opiskelijat ovat paikalla kertomassa opinnoistaan ja vapaa-ajastaan. He esittelevät myös opiskelijayhdistysten Evon metsäpertut ry:n ja Evon Metsäpojat ry:n toimintaa ja Evon metsäosuuskuntaa.

Evolle opiskelemaan haluavan on mahdollisuus lähteä kampuskierrokselle oman opiskelijaoppaan johdolla. Konehallilla voi metsäkonesimulaattorilla kokeilla taitojaan kuormauksessa, ja ulkona on nähtävissä Ponsse Dual -yhdistelmäkone muun metsäkuljetuskaluston kera.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun metsätyönopetus alkoi Evolla. Tämän teeman mukaisesti on konehalliin koottu näyttely työvälineistä vuosien varrelta. Opiskelijat valmistelevat myös metsurin työturvallisuuden kehittymisestä 50 vuoden ajalta katsauksen Evokeskukseen. Vihreässä talossa voi tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on keittolounas tarjolla 5,5 euron hintaan klo 11–13. Opiskelijayhdistys myy ulkona nuotiomakkaraa ja nokipannukahvia.

Lisätiedot

markkinointisihteeri Ulla Rauhala, p. 03 646 5302 tai sp. etunimi.sukunimi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs