Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Anna-Leena Ruuth Metsähallituksen tietohallintojohtajaksi

Metsähallitus

Anna-Leena Ruuth Metsähallituksen tietohallintojohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 13:50
Julkaisija: Metsähallitus

MMM Anna-Leena Ruuth on nimitetty Metsähallituksen tietohallintojohtajaksi 15.12.2015 lähtien. Ruuth siirtyy uuteen tehtävään Fintoto Oy:n ICT-johtajan paikalta. Tätä ennen hän on työskennellyt Nokia Oyj:ssä mm. myyntijärjestelmistä vastaavana johtajana ja tätä ennen TietoEnator Oyj:ssä eri tehtävissä.

”Halusin Metsähallitukseen, koska Metsähallituksella on Suomessa merkittävä rooli, jonka toteuttamisessa tietotekniikalla on vahva sijansa. On hienoa päästä näkemään, mitä tekniikan keinoin saadaan aikaan. Ja toki toivon, että kokemuksestani löytyy myös uutta sovellettavaa Metsähallituksen tarpeisiin. Olen tehnyt pääosan työurastani tietotyön johtamisen parissa, mutta metsänhoitajana tunnen tiettyä lukkarinrakkautta metsäalaa kohtaan. Siksi Metsähallitukseen siirtyminen tuntuu varsin kotoisalta”, sanoo Ruuth.

Ruuth työskentelee henkilöstö- ja kehitysjohtajan alaisuudessa.

Nykyinen tietohallintojohtaja Markku Palo siirtyy pääarkkitehdiksi Metsähallituksen kehitysyksikköön. Hän vastaa tietohallinnon yleisestä ohjauksesta sekä kokonaisarkkitehtuurista, samoin kuin tietohallintoon liittyvästä yhteistyöstä valtionhallinnon kanssa. 


Lisätietoja: 
Tapio Pouta, henkilöstö- ja kehitysjohtaja, Metsähallitus, tapio.pouta@metsa.fi, p. 0400 295909
Juha Mäkinen, viestintäjohtaja, Metsähallitus, juha.makinen@metsa.fi, p. 040 570 9307
Anna-Leena Ruuth, p. 0400 949522

Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs