Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » UUTUUS Led Lenser P7R - ladattava yleisvalaisin

Nordic Trail

UUTUUS Led Lenser P7R - ladattava yleisvalaisin

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 12:57
Julkaisija: Nordic Trail

 

Ladattava Led Lenser P7R on odotettu täydennys Led Lenserin P-mallisarjaan. Led Lenser P7R valaisee täydellä valoteholla ollessaan mahtavalla 1000 lumenin voimalla. Valo-ominaisuudet vakuuttavat vaativimmankin käyttäjän. Uusi ympäristöystävällinen P7R sopii jokapäiväiseen käyttöön. Missä vain tarvitaankin ladattavaa, käteen sopivaa ja tehokasta käsivalaisinta.

P7R:ssä on monikäyttöisyyttä lisääviä teknisiä ominaisuuksia, kuten yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus (Speed Focus) ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi. P7R:n kuljetat helposti, mukana tulevassa vyökotelossa.

Led Lenser P7R on helppokäyttöinen. Valaisimessa on kolme eri valotehoa, joita ohjaat näppärästi käyttökytkimestä. Valaisimen asetat helposti käyttökytkimestä magneetilla seinätelineeseen, joka on samalla myös latausasema. Latausjohdon voit kytkeä tietokoneen USB-porttiin, tai erikseen hankittavaan USB – verkkopistokkeeseen. Latauksen varauksenilmaisin kertoo akun varauksen tilan yhdellä silmäyksellä.

Tekniset tiedot

P7R – valaisimessa on valittavissa 3 valotehoa: 1000 | 250 | 20 lm. Valaisin toimii ladattavalla Li-Ion akulla 1 x ICR 18650. Paino on 210 g ja pituus 166 mm. Vesitiiviysluokka IP X4.

Suositushinta: P7R 114,00 € sis. alv 24 %. Myynnissä joulukuussa 2015.

Takuu: Led Lenser on luotettava, alan huippua edustava laatuvalaisin, jolla on 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja huoltopalvelu Suomessa.

Myynti: Tavaratalot, urheilu- ja retkeilyliikkeet, rauta- ja työkalukaupat.

Liitetiedostot

Nordic Trail on rovaniemeläinen maahantuontiyritys, joka maahantuo ja markkinoi mm. Led Lenser, Leatherman, UK ja Zippo tuotteita. www.nordictrail.fi

Lisätietoja: myynti@nordictrail.fi tai puhelin 0207 310 431.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs