Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » SDP:n kansanedustaja Wallin: Miksi Häkämies puhuu hallituksen suulla?

SDP-ALUEET

SDP:n kansanedustaja Wallin: Miksi Häkämies puhuu hallituksen suulla?

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2015 klo 12:02
Julkaisija: SDP-ALUEET

SDP:n kansanedustaja Harry Wallin ihmettelee Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen puheita lauantaina Ylen ykkösaamussa. Häkämies totesi ohjelmassa maan hallituksen puolesta, ettei SAK:n työmarkkinoiden pelastuspaketti käy Sipilän hallitukselle. 

– Pääministeri Sipilä on näköjään ottanut toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen asianajajakseen. Häkämiehen tehtävänä on ilmeisesti kertoa hallituksen puolesta mikä sille käy ja mikä ei käy, Wallin toteaa.

Wallinin mielestä ei ole enää mitään epäselvyyttä siitä, että hallituksen mustan tiistain pakkolakilista on mitä ilmeisimmin kirjoitettu Elinkeinoelämän Keskusliiton nurkkahuoneessa.

- Enää ei tarvitse ihmetellä, miksi työnantajat eivät ole tehneet omaa esitystään työmarkkinakriisin ratkaisemiseksi. Sipilän ja elinkeinoelämän työnantajien tavoitelista näyttää olevan aivan sama ja yhdessä kirjoitettu. Sen verran samalla suulla tavoitteista puhutaan.

Wallinin mielestä Häkämiehen vetoomus työmarkkinarauhasta ei ole uskottava niin kauan, kun maan hallitus on pakkolakien turvin leikkaamassa tuhansia euroja palkansaajien ansiotasosta.

- Pakkolait on vedettävä pois ja neuvottelut on aloitettava  puhtaalta pöydältä. Ennen tätä Elinkeinoelämän keskusliitto ei neuvottele tosissaan, sillä se on jo saanut kaiken haluamansa maan hallitukselta, Wallin päättää.

Lisätietoja: kansanedustaja Harry Wallin 050-5113057

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs