Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Porin Laakeri Oy;n omistukseen Tauno Tasanto Oy – kattavampi tarjonta ja vahvempi asema Pohjois-Suomessa

Porin Laakeri Oy;n omistukseen Tauno Tasanto Oy – kattavampi tarjonta ja vahvempi asema Pohjois-Suomessa

Julkaistu: 02.03.2010 klo 08:00
Julkaisija: ePressi

Teknisen kaupan yritys Porin Laakeri Oy, joka on Nomo Kullager AB:n täysin omistama tytäryhtiö, on ostanut teknisen kaupan yrityksen Tauno Tasanto Oy:n. Laakereita ja tiivisteitä myyvän Tauno Tasanto Oy:n kotipaikka on Oulu ja vuotuinen liikevaihto yli 2 miljoonaa euroa. Yrityksen asiakkaat toimivat Pohjois-Suomen raskaan koneteollisuuden parissa sekä teräs-, saha- ja sellutuotannon aloilla.

Teknisen kaupan yritys Porin Laakeri Oy, joka on Nomo Kullager AB:n täysin omistama tytäryhtiö, on ostanut teknisen kaupan yrityksen Tauno Tasanto Oy:n. Laakereita ja tiivisteitä myyvän Tauno Tasanto Oy:n kotipaikka on Oulu ja vuotuinen liikevaihto yli 2 miljoonaa euroa. Yrityksen asiakkaat toimivat Pohjois-Suomen raskaan koneteollisuuden parissa sekä  teräs-, saha- ja sellutuotannon aloilla.

”Tauno Tasanto Oy:n hankkiminen vahvistaa asemaamme entisestään ja laajentaa markkinoitamme sekä parantaa saatavuutta etenkin Pohjois-Suomessa. Toivomme, että asiakkaamme arvostavat uuden toiminnan mukanaan tuomaa laajempaa kykyä ratkaista teknisiä ongelmia”, Porin Laakeri Oy:n toimitusjohtaja Jari Ylinen sanoo.

”Olemme jälleen askeleen lähempänä tavoitettamme tarjota asiakkaillemme eräänlaista One-Stop-Shop-kaupankäyntiä, jossa voimme vastata kaikkiin asiakkaan tarpeisiin laakereiden ja voimansiirron aloilla. Lisäksi annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää toimittajien määrää ja lyhentää toimitusaikoja”, Jari Ylinen kertoo ja jatkaa: ”Porin Laakerin tuotevalikoima on osittain sama kuin Tauno Tasanto Oy:n nykyinen valikoima. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme vieläkin laajemman tuotevalikoiman tehokkailla logistiikkaratkaisuilla.”

Hankinta on osa pitkän aikavälin strategiaa. ”Nomo Kullager AB:n tavoite on jatkaa kasvamista Suomessa ja olla yksi johtavista toimijoista niin laakereiden kuin voimansiirronkin alalla . Näin kykenemme vastaamaan sekä kunnossapidon että OEM asiakkaiden tarpeisiin .

 


Lisätietoja:
Jari Ylinen, Porin Laakeri Oy:n toimitusjohtaja
Puhelin: +358-2-635 95 00, +358 440 608 608
Sähköposti: jari.ylinen@porinlakeri.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs