Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Perheyritys kehitti mallisuojatun keksinnön: Pintakuvioitu teräksinen seinälevy tuo uusia ulottuvuuksia sisustukseen

Hiomapojat Oy

Perheyritys kehitti mallisuojatun keksinnön: Pintakuvioitu teräksinen seinälevy tuo uusia ulottuvuuksia sisustukseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 09:00
Julkaisija: Hiomapojat Oy

Orimattilassa toimiva metallialan perheyritys Hiomapojat Oy tuo markkinoille kotimaisen keksinnön, EU-maissa mallisuojatun teräksisen seinälevyn kotien ja julkisten tilojen sisustamiseen. Monikäyttöinen Brushed Wall –sisustusseinälevy on näyttävästi pintakuvioitu harjaamalla. Vastaavaa tuotetta ei markkinoilla ennestään ole. Helposti kiinnitettävä ja irrotettava levy antaa vaivattoman mahdollisuuden muunnella erilaisten tilojen ilmettä. Uuden keksinnön takana on toimitusjohtaja Mika Hyytiäisen lamantappohenkinen aivoriihi ja lähes 20 vuoden jälkeen uudelleen käyttöön otettu työstökone.


Sisustusteräslevy sopii kodeissa esimerkiksi keittiöön. Se on suolatestattu ja helppo puhdistaa roiskeista ja sormenjäljistä pyyhkimällä ja tarvittaessa rosterinpuhdistusaineella. Oleskelutiloissa ja makuuhuoneessa metallinhohtoisella tehostepinnalla voi luoda kontrastia pehmeille huonekaluille ja tekstiileille. Julkisissa tiloissa Brushed Wall toimii näyttävänä sisustuselementtinä. Eläväpintaista, kiehtovasti valoa heijastavaa levyä voidaan käyttää sekä suorana seinänä että taivutettuna vaikkapa pylvään ympärillä.  


Brushed Wall –levy valmistetaan vähintään 0,8 mm paksusta teräksestä, ja sen suurin arkkikoko on 1250 x 3000 mm.  Erilaisia pintakuviomalleja on tarjolla 11. Se toimii sekä pienenä tehoste-elementtinä että suurina pintoina. Kiinnitys käy ruuvattavien listojen avulla. Vaihtoehtoisesti levyn voi myös liimata paikoilleen. Täysmetallinen tuote on 100-prosenttisesti kierrätettävissä.

Toimitusjohtajan ideariihestä vauhdilla valmiiksi tuotteeksi


Kun Hiomapoikien liiketoiminnassa oli taannoin turhan hiljaista, päätti toimitusjohtaja Mika Hyytiäinen kehittää jotain uutta antamaan vauhtia bisnekseen. Toimitiloista löytyi parikymmentä vuotta joutilaana ollut, vain yhdessä projektissa aikanaan tarvittu metallintyöstökone, jonka hän otti uudelleen käyttöön. Neljän kuukauden ja kokeilujen pohjalta syntyi lopulta tuotantovalmis innovaatio: Brushed Wall –sisustusseinälevy.


Ennestään markkinoilla ei ole mitään vastaavaa tuotetta, joten Hyytiäinen haki uutuudelle saman tien EU-maiden sisäisen mallisuojauksen. Tuotanto on nyt alkanut ja kotimaiset jälleenmyyntikanavat avattu. Tuotteen kehittely jatkuu edelleen, myös muiden Euroopan maiden markkinoita silmälläpitäen.
Brushed Wall on ensiesittelyssä Raksa-messuilla Lahden Messukeskuksessa 13.-15.3.2015 Hiomapoikien osastolla numero E2b.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Hyytiäinen
Hiomapojat Oy
Puh. 040 584 1755
mika.hyytiainen@hiomapojat.fi

www.hiomapojat.fi

Liitetiedostot

Hiomapojat Oy on alihankintayritys, joka on erikoistunut jaloteräksen mekaaniseen pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon. Perheyritys aloitti toimintansa vuonna 2002. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Orimattilassa.
www.hiomapojat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs