Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Messukäynti kannatti

Miktech Oy

Messukäynti kannatti

Julkaistu: 27.09.2010 klo 14:02
Julkaisija: Miktech Oy

Tämänvuotiset kansainväliset Alihankinta 2010 –messut olivat eteläsavolaisille yrityksille antoisa tapahtuma.

Tämänvuotiset kansainväliset Alihankinta 2010 –messut olivat eteläsavolaisille yrityksille antoisa tapahtuma.

 

Alihankintateollisuuden merkittävä ammattimessutapahtuma keräsi tänä vuonna noin 900 osallistujaa. Kävijöitä kolmipäiväisillä messuilla oli reilut 15 000. Eteläsavolaiset yritykset esittelivät toimintojaan yhteisosastolla.

-Tunnelma oli hyvä, ja yrityksiltä tuli tapahtumasta myönteistä palautetta. Yritykset tapasivat asiakkaitaan ja toimittajia, ja uusia kontaktejakin saatiin mukavasti, kertoo kehityspäällikkö Niko Halonen Miktech Oy:stä. Käytännön messujärjestelyistä Miktechissä vastaa Pooli2010-hanke.

 

Jaloteräkseen ja alumiiniin keskittynyt kangasniemeläinen Reifer Oy on osallistunut Alihankintamessuilla useana vuonna. Tämän vuoden messukokemukset olivat toimitusjohtaja Lasse Otrasen erityisen hyvät, ja messujen yleistunnelma viime vuotta positiivisempi.

-Yhteisosasto-konsepti sopii meille hyvin. Alan ammattilaiset hoitavat meidän kannalta vaivalloisimman puolen eli käytännön järjestelyt, ja me voimme keskittyä oman osaamisemme esittelyyn, Otranen toteaa.

Tämänvuotisille messuille Reifer Oy:stä osallistui kaksi henkeä. Asiakkaita ja tavarantoimittajia ehdittiin tavata kolmipäiväisten messujen aikana runsaasti, ja uusiakin kontakteja saatiin solmittua.

-Verkostoitumisen kannalta messuilla kannattaa ehdottomasti olla mukana, Otranen painottaa.

 

Myös U-Cont Oy:n myyntijohtaja Pekka Keränen oli tyytyväinen Alihankinta-messujen antiin.

-Olemme pitäneet muutaman vuoden ”messutaukoa”,  ja nyt lähdettiin katsomaan, miltä messumaailma näyttää ja löytyisikö messuilta potentiaalisia asiakkaita.

U-Cont Oy:n toimialaa ovat jakeluasemat, erilaiset nestesäilöt ja energiantuottojärjestelmät. Messuilla yrityksen liiketoimintaa esiteltiin pienoismallin avulla. Keräsen mielestä osallistuminen kannatti.

-Messuilla tapasi sellaisia yhteistyökumppaneita, joita ei ole aikaisemmin nähnyt, ja messukävijöiden joukossa oli myös meille potentiaalisia uusia asiakkaita.

 

Miktechin ja Miset Oy:n yhteisosastolle osallistui Reifer Oy:n ja U-Cont Oy:n lisäksi Meta-Jousi Oy, Bierkühl Oy ja SMC Pneumatics Oy. Lisäksi 60 neliön yhteisosastolla toimintaansa esittelivät Miktechin hallinnoima, kuuden yrityksen yhteinen Sixmet-myyntipäällikköhanke ja Miset Oy:n Agentti 015 –hanke.

Sixmet-ryhmän yritykset ovat Ceramet Oy, Mikkelin Hitsauspalvelu Oy, Kospirt Oy, Pieksämäen Hitsaus- ja koneistus Oy, Hellmet Oy ja PeLaser Oy. Hankkeen tavoitteena on parantaa yritysten myynti- ja markkinointitaitoja ja sitä kautta lisätä kannattavuutta ja liikevaihtoa.

 

Hankkeita rahoittavat Euroopan Unionin Aluekehitysrahasto, ja rahoituksen ovat myöntäneet Etelä-Savon ELY-keskus ja Etelä-Savon maakuntaliitto.

 

Lisätietoja:

kehityspäällikkö Niko Halonen, Miktech Oy

Puh. + 350 440 361 623, niko.halonen(at)miktech.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs