Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » K.Hartwall Oy Ab ja Comptel Oyj palkittiin vuoden päähankkijana ja alihankkijana

Tampereen Messut

K.Hartwall Oy Ab ja Comptel Oyj palkittiin vuoden päähankkijana ja alihankkijana

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 11:00
Julkaisija: Tampereen Messut

ALIHANKKIJASUHTEET KESKEINEN KILPAILUKYVYN EDELLYTYS

Kansainväliset Alihankinta 2015 -messut käynnistyivät tänään Tampereella. Euroopan toiseksi suurin teollisuuden ammattitapahtuma kokoaa yhteen tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta. Uusia maita viime vuoteen nähden ovat Romania ja Taiwan. Messujen teemat ovat myynti ja markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät. Messut avasi Normet Oy:n toimitusjohtaja Timo Rask. Teemapuheen piti Hasan & Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ami Hasan. LOGY ry palkitsi avajaisissa Vuoden Päähankkijana K.Hartwall Oy Ab:n Sipoosta ja Vuoden Alihankkijana Comptel Oyj:n Helsingistä. Alihankinta-messut jatkuvat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa torstaihin 17.9. saakka.  

Tiedotustilaisuudessa kuultiin avaajan, teemapuhujan ja palkittujen yritysten edustajien puheenvuorot. Lisäksi Innovasjon Norgen strateginen neuvonantaja Per Koch ja Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredean toimitusjohtaja Päivi Myllykangas kertoivat Suomi-Norja-yhteistyöstä, jossa yliopistojen, VTT:n ja yritysten tavoitteena on löytää uusia yhteistyömuotoja ja -malleja.

Avajaispäivän mediamateriaalit, kuvat ja videohaastattelut: www.alihankinta.fi (Medialle)

Vuoden Päähankkija 2015 K.Hartwall Oy Ab ja Vuoden Alihankkija 2015 Comptel Oy

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry jakoi Vuoden Päähankkija 2015 -tunnustuksen sipoolaiselle K.Hartwall Oy Ab:lle. Vuoden Alihankkija -tunnustuksen sai helsinkiläinen Comptel Oyj. Palkinnot ottivat vastaan K.Hartwall Oy Ab:n toimitusjohtaja Vesa Tempakka ja Head of Delivery Operations Christer Bauer sekä Comptel Oyj:n henkilöstöjohtaja Niina Pesonen. Palkinnot ojensivat LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen sekä palkintovaliokunnan puheenjohtaja, toimitusjohtaja Kari Sorjonen Tasowheel Oy:stä. Vuodesta 1987 lähtien jaetuilla tunnustuksilla halutaan edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Vuoden Päähankkijan valinnassa palkintovaliokunta arvosti K.Hartwall Oy Ab:n pitkäjänteistä oman tuotannon ja alihankintasuhteiden kehittämistä, joiden avulla se on pystynyt rakentamaan merkittävän aseman omassa kilpailukentässään. Yritys tunnetaan vaativana ja määrätietoisena päähankkijana, joka yhdessä suomalaisten toimittajiensa kanssa kehittää tuotteita ja ostoprosesseja. Vuonna 1932 perustettu suomalainen perheyritys on palautuvien kuormankantajien ja logististen ratkaisujen toimittaja. Konsernin liikevaihto v. 2014 oli 55 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa yrityksessä oli 144, joista Suomessa 128. Liikevaihdosta n. 95 % tulee Suomen rajojen ulkopuolelta.

Vuoden Alihankkijan valintaan vaikutti informaatioteknologian ja siihen liittyvien palveluratkaisujen merkityksen kasvu Suomen teollisessa rakenteessa. Comptel Oyj on menestynyt hyvin tavoitellessaan johtavaa asemaa automatisoitujen asiakasvuorovaikutuksen ratkaisujen toimittajana televiestinnän markkinoilla. Comptel Oyj on suomalainen, Helsingin pörssissä listattu ohjelmistovalmistaja, joka toimittaa liiketoiminnan tukiohjelmistoja teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 85,7 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 600 henkilöä.

LOGYn tiedotteet sekä K.Hartwall Oy Ab:n ja Comptel Oyj:n mediamateriaalit: www.alihankinta.fi (Medialle)  

Tämän vuoden teemat näkyvät ohjelmatarjonnassa

Asiantuntijoiden johdolla seminaareissa ja tietoiskuissa puhuttaa teemojen mukaisesti myynti, markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät. Keskiviikkona 16.9. Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL:n Markkinointiklinikka käy läpi markkinoinnin uusia keinoja ja FIMECC Oy:n Breakthrough Materials hour -seminaari käsittelee teollisuutta varten suunniteltuja uutuusmateriaaleja sekä kilpailukykyisiä ratkaisuja.

Lisätietoa messujen seminaareista, tietoiskuista ja muusta ohjelmasta: www.alihankinta.fi (Ohjelma).

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Viime vuonna messuihin tutustui 16 893 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Tampereen Messut Oy:n pääyhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus ry, Kumiteollisuus ry, Muoviteollisuus ry ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry.

LISÄTIEDOT: www.alihankinta.fi
Kuvat, videot sekä muut mediamateriaalit: www.alihankinta.fi (Medialle).
Twitter: Seuraa @Alihankinta ja osallistu keskusteluun hashtagilla #Alihankinta.
Alihankinta-kolumnit: www.alihankintakolumni.fi
 
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325, @maja_jani
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs