Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Juha Heikinheimo johtamaan Meriteollisuus ry:tä

Teknologiateollisuus ry

Juha Heikinheimo johtamaan Meriteollisuus ry:tä

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 18:31
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Meriteollisuus ry:n valitsi toimitusjohtaja Juha Heikinheimon johtamaan yhdistyksen hallitusta vuodeksi 2015 kokouksessaan Helsingissä keskiviikkona 8.1. Varapuheenjohtajaksi hallitus valitsi toimitusjohtaja Esko Mustamäen.

Juha Heikinheimo toimii toimitusjohtajana meriteollisuuden ohjelmistotalo Napa Groupissa. Heikinheimo on aiemminkin johtanut Meriteollisuus ry:n hallitusta ja toiminut Teknologiateollisuus ry:n hallituksessa. Hänellä on pitkä kokemus meriteollisuuden johtotehtävistä Aker Yardsilla ja myöhemmin STX Finlandilla. Heikinheimo on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

Esko Mustamäki työskentelee Arctech Helsinki Shipyardin toimitusjohtajana. Mustamäellä on myös vankka kokemus meriteollisuudesta sekä merenkulusta. Mustamäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Liitetiedostot

 Meriteollisuus ry koordinoi alan yritysten teollisuus- ja talouspoliittista yhteistyötä. Yhdistykseen kuuluu johtavat laivanrakennus- korjaus- ja offshoretelakat, meriteknisen alan kokonaistoimittajat, suunnittelutoimistot ja ohjelmistovalmistajat sekä järjestelmä- ja laitetoimittajat, kaikkiaan 66 jäsenyritystä. Meriteollisuus ry toimii Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistyksenä. Suomen meriteollisuuden koko liikevaihto on lähes kuusi miljardia ja  se työllistää suoraan noin 20.000 suomalaista.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs